Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/13
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Casa unifamiliar Δύστος, Zarakes, Distos

DistosΔύστος
€ 45.000
1 habitación
54 m²
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 09/08/2024
Descripción

referencia: 40814

ID Ακινήτου : ES626
Ένας παλιός αχυρώνας που μπορεί να μετατραπεί σε σπίτι

Ένας παλιός αχυρώνας στο χωριό Ζάρακες με μια μικρή αυλή. Ιδανικό για ένα έργο αποκατάστασης μικρής κλίμακας, αν απλά θέλετε να αποκτήσετε ένα σπίτι στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας για να το χρησιμοποιήσετε ως βάση για να εξερευνήσετε αυτό το υπέροχο νησί.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού Ζαράκες, η θέση είναι πολύ βολική με μία θέση στάθμευσης στο χώρο του σπιτιού. Περιβάλλεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις τοπικές ταβέρνες, απέχει 5-15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες των Κοσκίνων, του Πόρτο Μπούφαλο και την παραλία των Ζαράκων στο Αιγαίο Πέλαγος. Το χωριό είναι το πιο πολυσύχναστο στην περιοχή με πολλές ταβέρνες και ένα παντοπωλείο, φαρμακείο και την τοπική εβδομαδιαία αγορά κάθε Τετάρτη. Η περιοχή είναι γεμάτη από παλιά σπίτια και ερείπια, που περιμένουν τους νέους ιδιοκτήτες τους για να τα επαναφέρουν στη ζωή.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 215m2 με μπροστινή και πίσω αυλή. Το σπίτι είναι ένας πετρόχτιστος παλιός αχυρώνας με μόνο 1 μεγάλο περίβλημα δωματίου. Δεν υπάρχουν διαμορφωμένα μπάνια ή κουζίνα κ.λπ., οπότε είναι μια ευκαιρία από πρώτο χέρι να δομηθούν τα δωμάτια κατά προτίμηση. Υπάρχει επίσης μια επιπλέον αποθήκη στο πλάι του σπιτιού, η οποία θα πρέπει να κατεδαφιστεί για να κερδηθεί περισσότερος χώρος στο πίσω μέρος του σπιτιού, είτε να αναδιαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το σπίτι θα χρειαστεί αρχικά μια κατάλληλη στέγη και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του κτιρίου, όπως δάπεδα, πόρτα, παράθυρα, έπιπλα κ.λπ.

Με το κόστος των οικοδομικών υλικών να αυξάνεται σε πρωτοφανή ύψη, η αποκατάσταση ενός παλιού σπιτιού είναι η καλύτερη ιδέα αυτή τη στιγμή. Οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες εντός 48 ωρών
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Ascensor
No
Superficie
54 m²
Habitaciones
1
Dormitorios
1
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 45.000
Precio del m²
833 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1960
  • Estado

    Nuevo / En construcción
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+10 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Στέφανος Κουνής