Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
W.C
Λογότυπο
Σαλόνι
1/10
Θέα από μπαλκόνι

Casa unifamiliar Ξυλόπολη, Xilopoli, Lachanas

LachanasΞυλόπολη
€ 25.000
1 habitación
30 m²
1 baño
No Ascensor
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 1-42

Κωδικός ακινήτου: 1-42 - Λαχανάς Ξυλόπολη Ξυλόπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 30 τ.μ. σε οικόπεδο 850 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση σόμπα, θέα σε βουνό, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, ηλεκτρικές συσκευές, ανοιχτωσιά - Τιμή: 25.000 €
ΞΥΛΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πωλείται οικόπεδο 850τμ με μικρό οίκημα 30τμ, στην άκρη του χωριού, εντός σχεδίου πόλεως και εντός οικισμού αντίστοιχα, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Το ακίνητο αυτό απέχει μόλις 45 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, 40 χιλιόμετρα από τις Σέρρες και 540 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό μέρος, σε ήσυχη γειτονιά, όπου προσφέρεται γαλήνη, ηρεμία και ξεγνοιασιά. Το μικρό οίκημα είναι χτισμένο το 2000. Υπάρχει ανοιχτωσιά, θέα και μεγάλος χώρος εντός του οικοπέδου για οποιαδήποτε χρήση. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η θέση στο χάρτη είναι η ακριβής της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
30 m²
Habitaciones
1
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 25.000
Precio del m²
833 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ζ

Descubre otros ángulos del inmueble
+7 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante