1/12

Terreno no urbanizable en Venta

IthakiΕπ. Οδός Κιονίου-Πέρα Πηγαδίου 28300
€ 90.000
1.000 m²

Nota

Anuncio actualizado el 27/06/2024
Descripción

referencia: EK-2807139

Ανακαλύψτε την ιδανική ευκαιρία για την ανέγερση του ονείρου σας στην καρδιά της Ιθάκης, στον γραφικό οικισμό του Σταυρού. Προσφέροντας ένα εκπληκτικό οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών μέτρων εντός οικισμού με μέγιστη δυνατότητα οικοδόμησης 400 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί τον τέλειο καμβά για τη δημιουργία της επόμενης κατοικίας ή επενδυτικού σας έργου.

Με άμεση πρόσβαση σε κεντρικό δρόμο, το οικόπεδο προσφέρει εύκολη πρόσβαση και εξαιρετική συνδεσιμότητα με τα κύρια αξιοθέατα και παροχές του νησιού. Η υπέροχη θέα που προσφέρει, συνδυάζει την θάλασσα από μακρινή απόσταση, με το πράσινο του ιδιαίτερου φυσικού τοπίου της Ιθάκης, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Ο Σταυρός, ένας ζωντανός οικισμός με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζωής. Με την κοντινή του απόσταση από αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακά εστιατόρια και καφενεία, καθώς και πανέμορφες παραλίες, ο Σταυρός αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ηρεμία της φύσης με την πρόσβαση σε σύγχρονες ανέσεις.

Σταύρος Δελλαπορτας 6977683147
delas@otenet.gr
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno no urbanizable
Superficie
1.000 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Otras características
  • Orientación norte
Información del precio
Precio
€ 90.000
Precio del m²
90 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+9 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante