Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Casa unifamiliar Κατακαλίου 51, Βλασαίικα, Ελλάδα, Katakali, Saronikos

SaronikosΚατακαλίου 51, Βλασαίικα, Ελλάδα
€ 250.000
5+ habitaciones
192 m²
3 baños
No Ascensor
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 05/09/2024
Descripción

referencia: 621813

Κωδικός ακινήτου: 621813 - Σαρωνικός Βλασαίικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 192 τ.μ. σε οικόπεδο 1700 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1985 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, μωσαϊκό πάτωμα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 900 μέτρα απόσταση από πόλη 87000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 117000 μέτρα - Τιμή: 250.000 €

Σε μια όμορφη κοιλάδα που οδηγεί στην ακτή, αυτό το υπέροχο σπίτι στα Βλασαίικα αν και περιβάλλεται από καταπράσινα βουνά, απέχει μόλις 900 μέτρα από δύο υπέροχες παραλίες.

Κάθε όροφος αυτού του διώροφου κτιρίου είναι μια ξεχωριστή ανεξάρτητη κατοικία. Η καθεμία (96μ²) αποτελείται από σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία μια μεγάλη ξεχωριστή κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες ένα μπάνιο και ένα WC. Εξωτερικά σε κάθε όροφο υπάρχει μια μεγάλη βεράντα όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να απολαύσει το όμορφο καταπράσινο τοπίο. Ακόμα υπάρχουν δύο μεγάλες ημιυπόγειες αποθήκες που με κατάλληλη διαμόρφωση θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ξενώνες.
Η κατοικία είναι σε άριστη κατάσταση, παρόλη την παλαιότητά της, (1985) η οποία σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζει την ποιότητα του σπιτιού αλλά επιτρέπει ακόμα στον νέο ιδιοκτήτη να προσθέσει τις δικές του προτιμήσεις σχεδιασμού και στυλ στο ακίνητο.

Η κατοικία χτίστηκε από έναν καπετάνιο για την οικογένειά του και έχει συμπεριλάβει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Έχει φτιάξει έναν όμορφο μικρό φάρο, η θέα από την κορυφή του οποίου είναι φανταστική και υπάρχει επίσης ένα διακοσμητικό πηγάδι. Εξωτερικά από το ακίνητο υπάρχει ένας μεγάλος προαύλιος χώρος χώρος, διαμορφωμένος σαν μια σαν μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα. Περιλαμβάνει εσωτερική ψησταριά/σούβλα και ένα παραδοσιακό φούρνο. Ο κήπος περιλαμβάνει διάφορα λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά , ώριμες φιστικιές καθώς και άλλα σκιερά δέντρα. Το πότισμα γίνεται από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα άρδευσης που παρέχεται από την γεώτρηση του ακινήτου. Το περιφραγμένο γωνιακό οικόπεδο 1700m² προσφέρει επίσης χώρο στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένου ενός κλειστού γκαράζ για ένα όχημα.

Πέρα από τις δύο γειτονικές παραλίες, η γύρω ακτογραμμή έχει αμέτρητες άλλες παραλίες για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε. Τα Βλασαίικα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα/Αεροδρόμιο, περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο (87 χλμ), καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για παραθεριστική η ακόμα και μόνιμη κατοικία. Υπεύθυνος Ακινήτου: Alex Roys
Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 698 00 33022
Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100
Τ www.argolida-realestate.com
roys@argolida-realestate.com

Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
192 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
6
Baños
3
Amueblado
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
3 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 250.000
Precio del m²
1.302 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante