Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος
W.C
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
1/25
Σαλόνι
Σαλόνι

Casa unifamiliar Καρδία, Kardia, Mikra

MikraΚαρδία
€ 850.000
4 habitaciones
523 m²
3+ baños
Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 23/08/2024
Descripción

referencia: 16541

Κωδικός ακινήτου: 16541 - Μίκρα Καρδία ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 523 τ.μ. ισόγειο . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2007. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 850.000 € ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ σε αγροτεμάχιο εμβαδού 5 στρεμμάτων έχει κατασκευαστεί μία διώροφη κατοικία με υπόγειο και στέγη.
Η κατοικία αυτή έχει συνολικό εμβαδόν Ε= 522,66 τ.μ. το οποίο κατανέμεται ως εξής:
.Υπόγειο
.Στη στάθμη αυτή βρίσκονται οι εξής χώροι:

Α) ένας ανεξάρτητος χώρος εμβαδού Ε=32,73τ.μ., κείμενος στη βορινή πλευρά και λόγω της υψομετρικής διαφοράς είναι ισόγειος. Ο χώρος αυτός έχει δική του είσοδο και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο και ένα πλήρες λουτρό.

Β) στη νότια πλευρά και κάτω από την σκάλα που οδηγεί στην είσοδο της κατοικίας στο ισόγειο βρίσκεται το λεβητοστάσιο της κατοικίας εμβαδού Ε= 34,94 τ.μ.

Γ) ένας ενιαίος χώρος εμβαδού Ε = 187,11 τ.μ. με υποδομές για λουτρά και πισίνα.
Ισόγειο

Στο επίπεδο αυτό βρίσκονται οι χώροι της κουζίνας, της τραπεζαρίας, του σαλονιού καθώς και χώρος υποδοχής και W.C. Διαθέτει βεράντες στη βορινή και νότια πλευρά, καθώς και bbq. Συνολικό εμβαδό του επιπέδου αυτού Ε=163,52 τ.μ.

Όροφος
Στο επίπεδο αυτό βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και συγκεκριμένα, στην δυτική πλευρά το Master bedroom με dressing room και λουτρό, χώρος γραφείου και καθιστικού, ενώ στην ανατολική άλλα 2 υπνοδωμάτια με ένα λουτρό.
Συνολικό εμβαδό επιπέδου Ε=139,30 τ.μ.

Ο χώρος κάτω από τη κεραμοσκεπή είναι επισκέψιμος με πτυσσόμενες σκάλες και χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός.
Επίσης κάτωθεν της νότιας βεράντας του ισογείου υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος (αποθήκη ξύλων).

Στον αύλειο χώρο υπάρχει κατασκευασμένος με μεταλλική κατασκευή και panel κλειστός χώρος στάθμευσης 4 αυτοκινήτων με ρολά ελεγχόμενα με τηλεχειρισμό συνολικού εμβαδού Ε=55 τ.μ.
Επίσης υπάρχει υπόγεια δεξαμενή 24μ3 συλλογής των όμβριων υδάτων για αρδευτική χρήση, άνωθεν της οποίας υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος (εργαλεία κήπου). Ο κήπος διαθέτει αυτόματο ποτιστικό σύστημα το οποίο τροφοδοτείται από τη παραπάνω δεξαμενή.

Σύστημα Θέρμανσης
Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με τα εξής:
Α) σύστημα μαντεμένιου λέβητα πετρελαίου
Β) εναλλάκτη θερμότητας εντός του τζακιού του ισογείου και
Γ) 12 ηλιακούς επιλεκτικούς συλλέκτες, συνολικής επιφάνειας 30 τ.μ.
Όλα τα παραπάνω τροφοδοτούν 2 δοχεία αποθήκευσης ζεστού νερού (Buffers) συνολικού όγκου 2μ3. Από αυτά διοχετεύεται το ζεστό νερό για τη θέρμανση των σωμάτων (panel) με χαμηλή θερμοκρασία εισόδου – εξόδου, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης πετρελαίου.

Τέλος στην ανατολική πλευρά του αγροτεμαχίου υπάρχει ελαιώνας 100 ελαιόδεντρων καθώς και 15 οπωροφόρων δέντρων.*********

Όλες οι λεπτομέρειες της περιγραφής του ακινήτου, βασίζονται σε πληροφορίες που έχει δώσει ο εντολέας στο γραφείο κατά την υπογραφή ανάθεσής του.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας.

AltEra Company Maria
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
Superficie
523 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 850.000
Precio del m²
1.625 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante