1/23

Casa unifamiliar 200 m², muy buen estado, Nea Stira, Stira

Stira
€ 300.000
5+ habitaciones
200 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 21/08/2024
Descripción

referencia: Α13

Κωδικός ακινήτου: Α13
Μονοκατοικία προς πώληση στη θέση Νέα Στύρα Ευβοίας σε πολύ καλή κατάσταση με έτος κατασκευής 1980 και έτος ανακαίνισης το 2002 δίπλα στη θάλασσα, σε μία από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, σε ήσυχη τοποθεσία ο αιγιαλός με καθαρά νερά και ειδυλλιακό τοπίο. Η θέα από τα υπνοδωμάτια είναι στη θάλασσα βλέποντας πανοραμικά όλη τη περιοχή.

Η κατοικία έχει συνολικά επιφάνεια 200τμ αποτελείται από δύο αυτόνομες κατοικίες: ισόγειο 90τμ και ο πρώτος όροφος σε δύο επιπέδα με εσωτερική σκάλα 55τμ ο καθένας, σύνολο 110τμ.

Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικό-κουζίνα, σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια και μεγάλη ευρύχωρη τουαλέτα.

Εν συνεχεία το πρώτο επίπεδο του πρώτου ορόφου αποτελείται από καθιστικό, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και εσωτερική σκάλα, το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο όπως βλέπετε στη παρουσίαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μονοκατοικία έχει πολλές λεπτομέρειες με κύριο στοιχείο τη ξυλεία στο στύλ της εσωτερικής του διακόσμισης, για παράδειγμα η εσωτερική σκάλα όπου δίνει εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο συνδέοντας το κύριο μέρος του χώρου με τα υπνοδωμάτια.
Τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο όπου υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενηθούν αρκετά κρεβάτια, υπάρχει μεγάλος ενιαίος χώρος, διαθέτει τουαλέτα και μικρό καθιστικό στη μπαλκονόπορτα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η θέα όπου υπάρχει ακόμα και από το εσωτερικό χώρο από τα παράθυρα του υπνοδωματίου. Η θέα από τη μεγάλη βεράντα είναι άκοπη βλέποντας πανοραμικά όλη τη περιοχή.

Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι εύκολη από κεντρικό δρόμο, η εξωτερική όψη του κτιρίου είναι σε καλή κατάσταση με εξαιρετική ποιότητα δουλείας στον εξωτερικό χώρο, διαθέτει φωτισμό σε όλο το κτίριο, επενδυμένο με πετρα το δάπεδο με εξαιρετική δουλειά στο κτίσιμο με λεπτομέριες, μπάρμπεκιου-ψησταρία, πηγάδι, θέσεις παρκινκ, μεγάλη αποθήκη, αυτόματο πότισμα, γκαραζόπορτα.

Αξίζει να δείτε το βίντεο-παρουσίαση του ακινήτου!
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
200 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de leña
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 300.000
Precio del m²
1.500 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+20 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante