1/25

Casa unifamiliar Επ. Οδός 1-Καλαμάτας-Αρεόπολης, Δυτική Μάνη 24022, Rigklia, Lefktros

LefktrosΕπ. Οδός 1-Καλαμάτας-Αρεόπολης, Δυτική Μάνη 24022
€ 350.000
5 habitaciones
128 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 20 20 154

Μία ακόμα ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ολοκαίνουριο αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακά χτισμένο πυργόσπιτο στην καρδιά της Δυτικής Μάνης.

Απίστευτη θέα προς τη θάλασσα, από όλα τα μπαλκόνια ακόμα και μέσα από τα δωμάτια!!

Αυτή η παραδοσιακή νεόδμητη κατοικία είναι τοποθετημένη σε εξέχουσα περιοχή, ακριβώς επάνω στην επαρχιακή οδό Καλαμάτας – Αρεόπολης. Βρίσκεται στα Βόρεια σύνορα του Αγίου Νικολάου σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με το αυτοκίνητο και από τα Ρίγγλια.

Το σπίτι είναι υπό κατασκευή και η τιμή αφορά το σπίτι στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Η τιμή θα αυξηθεί αναλόγως τις επιπρόσθετες κατασκευές!

Συνορεύει με ακόμα δύο νεόδμητα πυργόσπιτα καθιστώντας την γειτονιά άκρως παραδοσιακή και αυθεντικά Μανιάτικη. Στην θάλασσα μπορείς να πας ακόμα και με τα πόδια.

Το σπίτι είναι διώροφο και περιλαμβάνει τρεις κρεβατοκάμαρες και δύο μπάνια, ένα σε κάθε όροφο. Έχει έκταση πάνω από 130 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε οικόπεδο 354,32 τετραγωνικών μέτρων. Είναι περιτριγυρισμένο από μεγάλης έκτασης περιβόλια με δεκάδες ελαιόδεντρα.

Η διαμόρφωση του σπιτιού είναι εξαιρετικά πρακτική, με την κυρίως κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι και την κουζίνα στο ισόγειο και τις υπόλοιπες δύο κρεβατοκάμαρες στον πρώτο όροφο του σπιτιού.

Έχει πολύ μεγάλα μπαλκόνια με υπέροχη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις όπως φαίνεται χαρακτηριστικά από τα παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες, ειδικά εκείνες των 360ο.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας "Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος", βρίσκεται 57 χιλιόμετρα μακριά, σε απόσταση που καλύπτεται με το αυτοκίνητο σε μία ώρα και δέκα λεπτά.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
1
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
128 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
3
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Información del precio
Precio
€ 350.000
Precio del m²
2.734 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B+

Visita virtual
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante