1/25

Casa unifamiliar 300 m², a reformar, Poseidonia, Syros

Syros
€ 700.000
5 habitaciones
300 m²
1 baño
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 30/08/2024
Descripción

referencia: 2479

Πωλείται μοναδική μονοκατοικία 300τ.μ. σε 4000τ.μ. οικόπεδο στην περιοχή του Μέγα Γυαλού.Πρόκειται για ένα σπίτι με πολλούς βοηθητικούς χώρους το οποίο από την αρχή κατασκευάστηκε με μεγάλη προσοχή στα υλικά, τη στιβαρότητα και την αντοχή του στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είναι κάτι που θα καταλαβετε μόνο από κοντά.

Αποτελείται από ένα καταπληκτικό μεγάλο ψυλοτάβανο και ηλιόλουστο σαλόνι, μια μικρή ομολογουμένως κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια στο κυρίως τμήμα του σπιτιού σε 2 επίπεδα. Οι χώροι αυτοί καταλαμβάνουν περίπου 150τμ από το σύνολο του σπιτιού. Μέσα από το σπίτι, μερικά σκαλοπάτια οδηγούν στο εν μέρει ημιυπόγειο του σπιτιού το οποίο διαθέτει ακόμα 2 κρεβατοκάμαρες, μία μικρότερη και μια μεγαλύτερη. Η μεγαλύτερη χρησιμοποιείται σήμερα σαν γραφείο.

Το υπόγειο του σπιτιού διαθέτει μεγάλη αποθήκη/εργαστήριο, χώρο παρασκευής κρασιού, κελάρι και ακόμα μια μικρή κάμαρα/αποθήκη. Από το υπόγειο υπάρχει πόρτα που οδηγεί σε έναν μεγάλο προστατευμένο εξωτερικό χώρο, ιδανικό για εργασίες ή κατασκευές.

Στα υπόγεια του σπιτιού δεν θα βρείτε ή θα νιώσετε πουθενά υγρασία!

Το σπίτι χρειάζεται μια καλή ανακαίνιση περισσότερο στα παράθυρα, την κουζίνα και το μπάνιο ενώ θα μπορούσε να γίνει μια αναδιάταξη κάποιων χώρων για να δημιουργηθεί ένα δεύτερο μπάνιο και μια μεγαλύτερη κουζίνα.

Γύρω από το σπίτι υπάρχουν περίπου 20 ελαιόδεντρα, κυπαρίσια και δάφνες και έχει διαμορφωθεί ένας στεγασμένος χώρος για δύο οχήματα. Για το πότισμα του κήπου το σπίτι διαθέτει πολύ μεγάλη στέρνα όπου συλλέγεται και χρησιμοποιείται το βρόχινο νερό.

Η θέα από την περιοχή είναι καταπληκτική!

Τιμή 700.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2479
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
300 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
4
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Información del precio
Precio
€ 700.000
Precio del m²
2.333 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante