Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
1/3
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος

Casa unifamiliar 60 m², Terpsithea, Glyfada

Glyfada
€ 550.000
2 habitaciones
60 m²
1 baño
No Ascensor
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 20/08/2024
Descripción

referencia: 259921

Ισόγειο 40 τμ με κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και υπόγειο 20 τμ με βοηθητική κουζίνα και χώρο αποθήκευσης το ακίνητο χρειάζεται ριζική ανακαίνιση. Σε πολύ καλή τοποθεσία.
Η Γλυφάδα αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, και πολυτελείς κατοικίες δίπλα στη θάλασσα. Πληθωρική, διάσημη και mainstream, η Γλυφάδα είναι το συνώνυμο των νοτίων προαστίων και μία από τις πιο αξιόλογες περιοχές τις Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Απέχει οδικώς μισή ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 60 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1960, Θέα, Κήπος, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μωσαϊκό, Επιφάνεια oικοπέδου: 390 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Η, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 4400
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
60 m²
Habitaciones
2
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Otras características
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 550.000
Precio del m²
9.167 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Η

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante