1/12

Casa unifamiliar 145 m², muy buen estado, Centro, Portaria

Portaria
€ 265.000
3 habitaciones
145 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 05/09/2024
Descripción

referencia: 2355

Πορταριά, Κέντρο: Πωλείται ανακαινισμένη Μονοκατοικία 145τ.μ. σε 215τ.μ. οικόπεδο, 2 επιπέδων που ενώνονται με ξύλινη σκάλα απο μασίφ ξύλο υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια (με δυνατότητα όμως να κοιμηθούν 8 άτομα συνολικά), 1 κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, 1 σαλόνι, 2 τζάκια ένα σε κάθε όροφο και 2 μπάνια (ένα σε κάθε όροφο). Είναι πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτει θέα στο βουνό αλλά και στο λιμάνι του Βόλου. Έχει Θέρμανση πετρελαίου με καινούργιο κεντρικό λέβητα που τοποθετήθηκε το 2021, 2 κλιματιστικά και τα τζάκια. Επιπλέον διαθέτει χώρο για 2 άνετες αλλά και 3 θέσεις στάθμευσης, αποθήκη 20τ.μ εκτός της οικίας και μια 7-8τ.μ εντός της οικίας, κάτω από τη σκάλα, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, καλωδιακή τηλεόραση, πρόσβαση σε wi -fi. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο: επιφάνεια 72.50 τ.μ.
Α' όροφος: επιφάνεια 72.50 τ.μ
Στο οικόπεδο υπάρχουν εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για σκι και τουρισμό. Ο Βόλος απέχει 6χλμ., το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, σε απόσταση 26χλμ. από το ακίνητο.
Είναι ιδανικό για οικογένειες ή για επαγγελματική χρήση καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί ως τουριστικό κατάλυμα. Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Λίγα λόγια για την περιοχή: Η Πορταριά είναι παραδοσιακός οικισμός του νομού Μαγνησίας, χτισμένη στις δυτικές πλαγιές του Πηλίου βόρεια του Βόλου. Αποτελεί κεφαλοχώρι της περιοχής, καθώς γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη στο παρελθόν και σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί τον πληθυσμό της χάρη κυρίως στις τουριστικές επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό στοιχείο της Πορταριάς είναι τα μεγάλα της αρχοντικά, που χαρακτηρίζονται από θεσσαλομακεδονικό ρυθμό με σκεπή από πέτρινες πλάκες. Τα περισσότερα από αυτά σήμερα είναι ανακαινισμένα και λειτουργούν ως ξενώνες. Τιμή 265.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2355
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
145 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 265.000
Precio del m²
1.828 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1999
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+9 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante