1/18

Casa unifamiliar 300 m², Neos Voutzas, Nea Makri

Nea Makri
€ 1.050.000
5+ habitaciones
300 m²
3 baños
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 17/07/2024
Descripción

referencia: W-02Q5DL

Μοντέρνα κατοικία, ιδιαίτερης αισθητικής και βιοκλιματικού σχεδιασμού του βραβευμένου αρχιτέκτονα Μ. Σουβατζή, συνολικού εμβαδού 300 τ.μ.
Είναι χτισμένη σε επικλινές νοτιοανατολικό οικόπεδο 1.044 τ.μ. στην περιοχή του Νέου Βουτζά και προσβάσιμη από εξωτερικό ασανσέρ 8 ατόμων, με ράμπα-γέφυρα στεγασμένη από πέργκολα αλουμινίου, που οδηγεί στο ισόγειο.
Στο 145 τ.μ. ισόγειο υπάρχει καθιστικό με τζάκι και συρόμενες επάλληλες τζαμαρίες μήκους 8 μέτρων καθώς και παράθυρα με πανοραμική θέα στην θάλασσα του Ευβοικού. Διαθέτει WC επισκεπτών και μία ανεξαρτητη κουζίνα η οποία επικοινωνεί τόσο με το καθιστικό όσο και με τα υπνοδωμάτια. Η κατασκευή της είναι από βακελίτη και δρύ γνωστής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των εντοιχισμένων συσκευών. Στο επίπεδο αυτό υπάρχουν ακόμη 2 μάστερ υπνοδωμάτια, με εντοιχισμένες ντουλάπες, με τα μπάνια τους.
Το ισόγειο επικοινωνεί με υπόγειο 155 τ.μ. με 2 εσωτερικές σκάλες, εκεί όπου βρίσκονται ένα δεύτερο καθιστικό με τζάκι, με προβλεψη για μία ακόμη κουζίνα, όπως και 3 υπνοδωμάτια με ανεξάρτητο μεγάλο μπάνιο και 1 WC.
Διαθέτει εξωτερικούς, όμορφα διαμορφωμένους χώρους, βεράντες με σκίαση ανοιγοκλειόμενης πέργκολας αλουμινίου, κήπο και bbq με νεροχύτη. Τα δάπεδα είναι αντιολισθητικοί γρανίτες σε μορφή πλακιδίων, όπως και η εξωτερική σκάλα που οδηγεί στον δρόμο ενώ όλα τα παράθυρα διαθέτουν ηλεκτρικά συρόμενα ρολά αλουμινίου, με τις εσωτερικές πόρτες να είναι από μασιφ δρυ. Διαθέτει επίσης στεγασμένο χώρο στάθμεσης 39 τ.μ. ενώ στην άδεια του κτιρίου περιλαμβανεται και κατασκευή πισίνας.
Ιδανική για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Νέος Βουτζάς βρίσκεται βορειοανατολικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής, στο 26ο χιλιόμετρο, και συνορεύει βόρεια με τη Νέα Μάκρη και νότια με τη Ραφήνα.
Εκτείνεται σε μια έκταση 2.000 στρεμμάτων, με ένα μέρος της να ανήκει διοικητικά στη Νέα Μάκρη και το υπόλοιπο στη Ραφήνα. Έχει υψόμετρο 119 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και αυτός είναι ένας από τους λόγους για την απαράμιλλη θέα που προσφέρει στον Ευβοϊκό κόλπο από όλα σχεδόν τα σημεία της περιοχής.
Ο οικισμός ιδρύθηκε από πρόσφυγες από τον Βουτζά της Σμύρνης, ενώ το οικόπεδο ανήκε στη Μονή Ντάου Πεντέλη και αγοράστηκε το 1952 από τον οικοδομικό συνεταιρισμό Νέου Βουτζά. Ο σημερινός οικισμός, συνεχίζοντας την πορεία του παλιού οικισμού, βρίσκεται σε μια περιοχή ιδιαίτερου κάλλους, με
καλαίσθητα σπίτια και περιποιημένους κοινόχρηστους χώρους. Διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις, ομάδα τένις, ομάδα μπριτζ, ομάδα σκάκι και γυμνάσιο του δήμου Νέας Μάκρης.
Βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 6 χλμ. από το λιμάνι της Ραφήνας, 20 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και 10 χλμ. από την είσοδο της Αττικής Οδού στο Πικέρμι. Πρόκειται για μια αμιγώς οικιστική περιοχή, με μόνιμες και εξοχικές κατοικίες.
Ιδανική για όσους αναζητούν άνεση και ελευθερία μακριά από τον αστικό θόρυβο, κοντά σε όμορφες παραλίες και με απεριόριστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ευβοϊκού κόλπου.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
Superficie
300 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 1.050.000
Precio del m²
3.500 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2005
  • Calefacción

    Individual, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+15 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante