1/24

Casa unifamiliar Χρούσσα Σύρος, Ano Siros, Syros

SyrosΧρούσσα Σύρος
€ 800.000
4 habitaciones
303 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 11/09/2024
Descripción

referencia: 3829

 

Σύγχρονη πολυτελής κατοικία δύο (2) επιπέδων, εντός του παραδοσιακού οικισμού στα Χρούσσα της Σύρου, με άκρως πλεονεκτική χωροθέτηση επί της κεντρικής οδού και εντός υπερυψωμένου οικοπέδου με πέτρινη περίφραξη, ανεμπόδιστη θέα, κύριους και βοηθητικούς χώρους, μεγάλες βεράντες, γκαράζ, υδατοδεξαμενή και κήπο.
 

Η κύρια κατοικία εμβαδού 127,45 τμ, κατασκευασμένη από άριστα υλικά, πλήρως εναρμονισμένη με την αρχιτεκτονική του παραδοσιακού οικισμού και του νησιώτικου τοπίου, συνδυάζει σε αρμονία τον λευκό σοβά, την περίτεχνα χτισμένη τηνιακή πέτρα και το ξύλο. Αποτελείται από μεγάλη κουζίνα με καινούργιες επώνυμες εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, τραπεζαρία και σαλόνι με πέτρινο τζάκι, τρία (3) ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, δύο (2) μπάνια - wc και εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί απευθείας στους ημιυπόγειους και βοηθητικούς χώρους συνολικού εμβαδού 151,67 τμ.  
 

Είναι πλήρως διαμπερής, ευάερη και ευήλια με άπλετο φυσικό φως καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχει κεντρική θέρμανση (καλοριφέρ) και κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια καθώς και θερμομόνωση στις τοιχοποιίες και την ταράτσα. Περιλαμβάνει υπαίθριες και στεγασμένες βεράντες, εμβαδού 105,36 τμ, γκαράζ χωρητικότητας δύο (2) αυτοκινήτων, εμβαδού 40,96 τμ, και υδατοδεξαμενή 24,32 τμ. Διαθέτει τέλος μεγάλο κήπο με πέτρινη περίφραξη και κιγκλιδώματα, γκαζόν, διακοσμητικά και οπωροφόρα δένδρα, πλακοστρωμένους διαδρόμους και πλήρη, λειτουργικό και αρχιτεκτονικό, εξωτερικό φωτισμό σε όλους τους χώρους.  
 
 
Κωδικός Ακινήτου: #3829
 

Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
303 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Información del precio
Precio
€ 800.000
Precio del m²
2.640 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2003
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+21 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Ελπίδα Χαλαβαζή