Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Καθιστικό
Καθιστικό
Τραπεζαρία
Καθιστικό
Υπνοδωμάτιο
Τραπεζαρία
Τραπεζαρία
Τραπεζαρία
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Καθιστικό
Εξωτερικός Χώρος
Κουζίνα
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
1/25
Εξωτερικός Χώρος
Κουζίνα

Casa unifamiliar 120 m², Drimos, Mani Este

Mani Este
€ 550.000
3 habitaciones
120 m²
2 baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 384153

• 120m2 καθιστικού
• 10.000 m2 χώρου γης για περαιτέρω ανάπτυξη.
• 2 Υπνοδωμάτια
• 1 μπάνιο
• Εκπληκτική θέα
• Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
• Ιδιωτικός κήπος
• Κοντά σε βασικές ανέσεις όπως σούπερ μάρκετ και φαρμακεία
• Κοντά σε πολλά εξαιρετικά μπαρ και εστιατόρια
• Εξαιρετική βάση για να ανακαλύψετε άλλες φανταστικές περιοχές της Ελλάδας
• Πολλές εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις, περιοχές για περπάτημα και ποδηλασία σε κοντινή απόσταση
• Δυνατότητα ενοικίασης μέσω Airbnb και Booking.com
Πωλείται εξοχική κατοικία 10 στρεμμάτων στον Αργιλιά Προσηλιακής Μάνης. Είναι ένα κλασικό λατομείο πέτρας με πέτρα πάχους 90 εκ. στους τοίχους. Περιέχει 70 ρίζες ελιές, ηλιακό, internet, μπάρμπεκιου, και αποθήκη. Υπάρχει και ξενώνας ανεξάρτητος από την κυρία κατοικία, με 1 δωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, και μεγάλη αυλή με απεριόριστη θέα.

Αυτή η βίλα είναι χτισμένη με πέτρες πάχους 70 mm και είναι μια παραδοσιακή ελληνική κατασκευή για αυτά τα μέρη. Πέτρινοι τοίχοι με πάχος παρέχουν την καλύτερη μόνωση έναντι κάθε καιρού. Η βίλα διαθέτει επίσης 1 ξενώνα με 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, τουαλέτα, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και απεριόριστη θέα στην ανοιχτή θάλασσα. Η βίλα διαθέτει επίσης ενσωματωμένη δεξαμενή νερού 100 κυβικών και φυσικά έχει μια κύρια σύνδεση με παροχές νερού και ρεύματος. Επίσης, το ακίνητο περιλαμβάνει 70 ελαιόδεντρα που παράγουν το διάσημο ελαιόλαδο από την Πελοπόννησο και την Καλαμάτα. Αυτά τα δέντρα είναι καλά περιποιημένα από επαγγελματίες και κάθε χρόνο παρέχουν μια καλή ποσότητα αγνού και καθαρού ελαιολάδου. Το ακίνητο διαθέτει επίσης μια μεγάλη αποθήκη πετρόχτιστη. Στο σπίτι έχει επίσης τοποθετηθεί κλιματισμός. Μέσα στο σπίτι, έχουμε μεγάλο τζάκι. Καθαρό και περιποιημένο μπάνιο. Κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Η κουζίνα περιλαμβάνει επίσης σόμπα με ξύλο, Ενσωματωμένο μπάρμπεκιου υπάρχει επίσης στο πλάι της βίλας με νεροχύτη και όλα όσα χρειάζονται για ένα τέλειο μπάρμπεκιου. Ιδιωτική είσοδος στο ακίνητο που ελέγχεται με τηλεχειριστήριο. Όλα σε αυτό το κατάλυμα είναι πετρόχτιστα και χτισμένα για να διαρκέσουν.
Η χερσόνησος της Μάνης είναι μια περιοχή της Ελλάδας που καλύπτει τη χερσόνησο της νότιας Πελοποννήσου. Παρά το αφιλόξενο τοπίο των άγονων βράχων και των βράχων που βουτούν στη βαθιά θάλασσα, αυτή η περιοχή είναι ένα από τα πιο αυθεντικά και παραδοσιακά μέρη που μπορεί να ζήσει ένας επισκέπτης στην Ελλάδα.
Η περιοχή της Μάνης εκτείνεται από την οροσειρά του Ταϋγέτου μέχρι το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, το ακρωτήριο Τέναρο.
Μεταξύ του Λακωνικού και του Μεσσηνιακού κόλπου στη νότια Πελοπόννησο, η Μάνη είναι ένα τοπίο που συνδυάζει ένα αφιλόξενο ανάγλυφο ορεινών περιοχών άνυδρου βραχώδους εδάφους με γκρεμούς και φαράγγια και πανέμορφες παραθαλάσσιες περιοχές με δροσερά δροσιστικά τιρκουάζ νερά ικανά να ικανοποιήσουν το γούστο κάθε ταξιδιώτη.

Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 120 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2000, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Ρετιρέ, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 10000 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 50, Απόσταση απο θάλασσα: 400
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
120 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
2
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Chimenea
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 550.000
Precio del m²
4.583 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2000
  • Calefacción

    Individual, alimentación eléctrica
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante