Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Ασανσέρ
Διάδρομος
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Διάδρομος
Ασανσέρ
Μπάνιο
Σαλόνι
1/25
Εξωτερικός χώρος

Casa unifamiliar Κεραμειές, Greece, Leivatho, Kefalonia

KefaloniaΚεραμειές, Greece
€ 475.000
5+ habitaciones
273 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 24/08/2024
Descripción

referencia: 1-1184

Κωδικός ακινήτου: 1-1184 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Κεραμειές ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 273 τ.μ. σε οικόπεδο 5683 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, 2 κουζίνες, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2011 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα απόσταση από χωριό 50 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 475.000 € (Κωδικός γραφείου ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ-KERAMIES) Η εξαιρετική αυτή μονοκατοικία βρίσκεται σε ένα όμορφο εξοχικό τοπίο, στην καρδιά του δήμου Λειβαθούς και πιο συγκεκριμένα στο παραδοσιακό χωριό Κεραμειές. Η ιδιοκτησία αυτή έχει συνολική επιφάνεια 273τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 5.683τ.μ.

O πρωτοποριακός σχεδιασμός της κατοικίας σε συνδυασμό με την βιοκλιματική αρχιτεκτονική του εξασφαλίζουν δροσιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και φυσική θέρμανση τους χειμερινούς καθώς και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Η σύγχρονη αυτή μονοκατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα με το ισόγειο να διαθέτει ένα ευρύχωρο, ψηλοτάβανο καθιστικό με ενεργειακό τζάκι καθώς και άμεση πρόσβαση στην βεράντα, μία μεγάλη κουζίνα/ τραπεζαρία, ένα μπάνιο επισκεπτών, ένα υπνοδωμάτιο, μία μάστερ σουίτα με ιδιωτικό μπάνιο και επιπλέον ντουλάπα δωμάτιο, ενώ το επίπεδο αυτό ολοκληρώνεται με έναν εντυπωσιακό φεγγίτη που προσφέρει φυσικό φως και ιδιαίτερες ξύλινες λεπτομέρειες.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με άμεση σύνδεση στην μεγάλη βεράντα, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με εσωτερικό ξύλινο εξώστη καθώς και μία μικρή ιδιωτική βεράντα και ένα οικογενειακό μπάνιο. Η διώροφη αυτή κατοικία διαθέτει επιπλέον ανεξάρτητο ξενώνα αποτελούμενο από 1 υπνοδωμάτιο, καθιστικό/κουζίνα και ένα μπάνιο, υπόγειο και γκαράζ τα όποια συνδέονται στην κύρια κατοικία με εσωτερική σκάλα. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει δεξαμενή η οποία μαζεύει βρόχινο νερό που χρησιμοποιείται για πότισμα και λοιπές εργασίες, ενώ ο υπολειπόμενος χώρος είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε μετατροπή και τροποποίηση καθώς επίσης διαθέτει και δυνατότητα κατασκευή πισίνας.

Λόγω της θέσης της, μέσα στη φύση και την ηρεμία της εξοχής αλλά ταυτόχρονα και τόσο κοντά στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, η εκπληκτική αυτή κατοικία αποτελεί μια μοναδική πρόταση για μόνιμη κατοικία.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
273 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 475.000
Precio del m²
1.740 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2011
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Exento
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante