1/10

Casa unifamiliar 195 m², Derveni, Evrostini

Evrostini
€ 350.000
4 habitaciones
195 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 24/08/2024
Descripción

referencia: W-02RPXF

Μια μοναδική μεζονέτα με θέα τη θάλασσα αλλά και το βουνό περιμένει τους νέους της ιδιοκτήτες . Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του όμορφου και γραφικού χωριού Δερβένι Κορινθίας και απέχει από την Αθήνα λιγότερο από μιάμιση ώρα . Το τριώροφο αυτό κτίριο αποτελείται από ένα γραφείο και μια αποθήκη στο ισόγειο και από τους δύο πάνω ορόφους που είναι η κατοικία . Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι και θέα στη θάλασσα , ένα μπάνιο για τους φιλοξενούμενους και και η κουζίνα του σπιτιού . Ανεβαίνοντας στο δεύτερο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια με ένα εξ΄αυτών να είναι Master με εσωτερική τουαλέτα και υδρομασάζ καθώς και τζάκι . Διαθέτει επίσης μια μικρή αυλή στην πίσω μεριά του σπιτιού, όπου υπάρχει και μπάρμπεκιου . Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μια ευκαιρία τόσο επενδυτικού χαρακτήρα αλλά φυσικά και προσωπικής εκμετάλλευσης .

Τοποθεσία: Ο νομός Κορινθίας βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα προορισμών ιδανικών για αποδράσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Η Κορινθία χαρακτηρίζεται για τη πλούσια ποικιλομορφία της καθώς συνδυάζει τέλεια τις αποδράσεις στο βουνό, τη φύση, τη θάλασσα ενώ παράλληλα έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Σήμα κατατεθέν του νομού Κορινθίας αποτελεί η Διώρυγα της Κορίνθου ένα εντυπωσιακό έργο από την οποία περνούν κάθε χρόνο από πάνω από 15.000 περίπου πλοία.

Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι,το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι και το Κιάτο.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Κορινθία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ενώ βρίσκεται μόλις 84 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 132 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Ακόμα, υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με τακτικότατα δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού και υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση του νομού Κορινθίας με την Αθήνα.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με το νομό Κορινθίας να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
195 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 350.000
Precio del m²
1.795 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1989
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+7 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante