1/9

Terreno rústico en Venta

Paros
€ 590.000
14.635 m²

Nota

Anuncio actualizado el 01/07/2024
Descripción

referencia: EK-4680853

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Τρυπητή, νότια της Πάρου (Κυκλάδες), ανάμεσα στις διάσημες παραλίες Φάραγκας, Τρυπητή και Γλυφά.
Η έκταση του οικοπέδου είναι 14.635 m2 επικλινής με θέα προς τη θάλασσα από την οποία μπορείτε να δείτε τα νησιά Ίος, Σίκινος και Φολέγανδρος. Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (νερό, τηλέφωνο και ρεύμα) είναι ήδη στο χώρο. Το μεγαλύτερο μέρος της γύρω περιοχής είναι προστατευμένο πράσινο (δεν επιτρέπονται άλλες κατασκευές), ιδιαίτερα κατάλληλο για βίλες υψηλού προφίλ με μέγιστη ιδιωτικότητα. Ο εξωτερικός χώρος του οικοπέδου διαθέτει επίσης έναν μεγάλο επίπεδο χώρο για προσγείωση ελικοπτέρου, απευθείας στο ακίνητο.

Εκδίδεται η οικοδομική άδεια και ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες όλος ο κύκλος έγκρισης από όλες τις Αρχές συμπεριλαμβανομένου του Πολεοδομικού Γραφείου, της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής Κυκλάδων και του Υπουργείου Πολιτισμού (Αρχαιολογίας). Αυτό εγγυάται 100% τον κατασκευαστικό δείκτη, επιπλέον στην άδεια περιλαμβάνεται και η δυνατότητα κατασκευής δύο πισινών: το εγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει καλυμμένο χώρο περίπου 630 m2 που αναπτύχθηκε ως επί το πλείστον με τύπο κατασκευής «Υπόσκαφο» (Σπηλιά) και εν μέρει με υπέργειο. Η πάνω πλευρά του οικοπέδου βλέπει για 230 μέτρα σε δρόμο που υποδεικνύεται στους επίσημους χάρτες πριν από το 1960, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Αυτή τη στιγμή, η εσωτερική διακόσμηση περιλαμβάνει δύο πολυτελείς μονάδες (310 m2 + 310 m2), οι οποίες διαθέτουν εσωτερική και εξωτερική πισίνα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός μπορεί να ποικίλλει εύκολα καθώς και ο αριθμός των μονάδων, επειδή κάθε βίλα βρίσκεται σε εσωτερικά επίπεδα επικοινωνίας (για να εγγυηθεί τη μέγιστη ιδιωτικότητα) και αυτό καθιστά εύκολη την αλλαγή του εσωτερικού τμήματος για την κατασκευή 4 βίλες (δεν απαιτείται για νέα διαδικασία, μόνο αλλαγή της εσωτερικής διακόσμησης).

Έχοντας ολοκληρώσει την έγκριση όλων των αρχών, το εργοτάξιο μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μετά την αγορά, είναι απαραίτητο μόνο να καθοριστούν τα εσωτερικά φινιρίσματα και οι εγκαταστάσεις: η κατάσταση είναι βέλτιστη αφού προσφέρει πλήρη ελευθερία επιλογής του επιθυμητού στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

Αυτό το premium ακίνητο, μέσω της ήδη εγκεκριμένης οικοδομικής άδειας, εκφράζει μια υπερπολυτελή δυνατότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προσωπική απόλαυση όσο και για εκμετάλλευση.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno rústico
Superficie
14.635 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por camino de tierra
Otras características
  • Orientación sur, este
Información del precio
Precio
€ 590.000
Precio del m²
40 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+6 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante