1/24

Casa unifamiliar 613 m², muy buen estado, Ano Scholari, Mikra

Mikra
€ 880.000
5+ habitaciones
613 m²
3+ baños
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 1022-820

Σε αγροτεμάχιο εμβαδού 5000τμ και χωρισμένο σε δύο τμήματα που στο πρώτο επί της πρόσοψης στο δρόμο βρίσκεται το κτίριο της κατοικίας με το διαμορφωμένο κήπο και τους κλειστούς χώρους στάθμευσης και στο δεύτερο στο οπίσθιο μέρος υπάρχει ελαιώνας 100 δέντρων καθώς επίσης 20 οπωροφόρα δέντρα και χώρος για κηπευτικά.
Η κατοικία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και αποτελείται από 2 ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες.
Η πρώτη καταλαμβάνει όλο το πρώτο επίπεδο και περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο στούντιο εμβαδού 32,73τμ με κουζίνα και λουτρό και ένα ενιαίο ανεξάρτητο αδιαμόρφωτο χώρο εμβαδού 187,11τμ όπου προβλέπονται βοηθητικές χρήσεις (γυμναστήριο, πλυντήρια, λουτρό κλπ).Η δεύτερη καταλαμβάνει τον ισόγειο (ανώγειο) χώρο εμβαδού 163,52τμ και τον 1ο όροφο εμβαδού 139,30τμ. Στο ισόγειο υπάρχει το σαλόνι, ο χώρος υποδοχής, η τραπεζαρία, η κουζίνα και ένα WC. Στις βεράντες του επιπέδου αυτού υπάρχει χτιστός καναπές με τραπέζι και BBQ. Στον όροφο υπάρχει το master bedroom με δικό του λουτρό και dressing room, ένα καθιστικό με το γραφείο και άλλα δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει επίσης ο χώρος του λεβητοστασίου εμβαδού 34,94τμ όπου βρίσκεται ο λέβητας του φυσικού αερίου με όλα τα δίκτυα θέρμανσης του κτιρίου και τα δοχεία αποθήκευσης ζεστού νερού για τις ανάγκες της θέρμανσης, η δεξαμενή του νερού με τον αποσκληρυντή και το πιεστικό σύστημα που τροφοδοτεί το κτίριο καθώς και τα μηχανήματα του ανελκυστήρα.Στο περιβάλλοντα χώρο υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης 4 αυτοκινήτων εμβαδού 55τμ, με τηλεχειριζόμενα ρολά. Επίσης υπάρχει ανεξάρτητος χώρος κλειστός για την αποθήκευση των εργαλείων του κήπου όπου είναι εγκατεστημένο και το πιεστικό σύστημα για το πότισμα του κήπου.Κάτω από το χώρο αυτό υπάρχει δεξαμενή νερού από σκυρόδεμα χωρητικότητας 20μ3.Το κτίριο θερμαίνεται από τις εξής πηγές:
Α)λέβητα φυσικού αερίου συμπύκνωσης DE DIETRICH EVODENS AMC PRO 65 13,5-65 Kw με σύστημα εξωτερικής αντιστάθμισης
Β)24τμ ηλιακών συλλεκτών ελεγχόμενα από ιδιαίτερο σύστημα ελέγχου.
Γ) ενεργειακό τζάκι με ενσωματωμένο εναλλάκτη ζεστού νερού.
Όλες οι πηγές τροφοδοτούν δύο δοχεία αποθήκευσης ζεστού νερού συνολικής χωρητικότητας 2000 λίτρων. Το κτίριο είναι χωρισμένο σε 6 ανεξάρτητες ζώνες όσον αφορά τη θέρμανση του με ξεχωριστούς θερμοστάτες . Ο ίδιος διαχωρισμός ισχύει και για τους ηλεκτρολογικούς πίνακες . Όλο το ζώνες με τους δικούς τους ηλεκτρολογικούς πίνακες. Διαθέτει τεχνολογία BUS που σημαίνει ότι υπάρχει προγραμματισμός στις λειτουργίες των διακοπτών και εκτέλεση μαζικών εντολών.
Υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού καθώς και κάμερες κλειστού κυκλώματος, τόσο στο εσωτερικό της κατοικίας όσο και στο περιβάλλοντα χώρο. Τέλος διαθέτει άμεση πρόσβαση στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών και βρίσκεται σε μικρή απόσταση απο παραλίες της Χαλκιδικής .Ιδανικό για οικογένειες .
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
Superficie
613 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de metano
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 880.000
Precio del m²
1.436 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2006
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+21 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante