Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/13
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Casa unifamiliar Παιανία, Argithea, Paiania

PaianiaΠαιανία
€ 325.000
5+ habitaciones
270 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 07/08/2024
Descripción

referencia: 315082

Πωλείται Αποκλειστικά από το kwCOSMOS, ημιτελής μονοκατοικία στην Παιανία σε οικόπεδο 1000τμ. Η μονοκατοικία βρίσκεται στην περιοχή Αργιθέα, το ομορφότερο και υψηλότερο σημείο της Παιανίας, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα από αριστερά την Αττική και τα περιβάλλοντα βουνά, μέχρι και την Εύβοια στα δεξιά, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα!
Η περιοχή της Αργιθέας είναι πευκόφυτη, διάσπαρτη από προσεγμένες μονοκατοικίες ενώ βρίσκεται υπό μεγάλη ανάπτυξη έπειτα από την ένωσή της με την υπόλοιπη Αττική, μέσω της Αττική οδού (είσοδος 1χλμ από το σπίτι).
Η επιφάνεια του κτιρίου αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, και μπορεί να διαχωριστεί σε δύο κατοικίες ή να χρησιμοποιηθεί ως ενιαίος χώρος. Λόγω του επικλινούς εδάφους, το υπόγειο βγαίνει στο επίπεδο του ισογείου με την πισίνα. Το πρώτο αυτό επίπεδο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστό διαμέρισμα, το οποίο διαθέτει σαλόνι με τζάκι, open plan κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο.
Το ισόγειο φιλοξενεί το σαλόνι με την τραπεζαρία του άνω σπιτιού, καθιστικό με τζάκι, open plan κουζίνα και WC. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων 1 master (με τζάκι και walk In closet), μπάνιο και WC, ειδικό χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο.
Η εξαιρετική αρχιτεκτονική σχεδίαση του ακινήτου, προσφέρει ανεμπόδιστη θέα από τις μεγάλες βεράντες, καθιστώντας το ακίνητο ιδιαίτερα φωτεινό. Λόγω της υπέροχης θέας, έχουν προβλεφθεί από τον αρχιτέκτονα γωνιακές τζαμαρίες, ώστε η οικογένεια να μπορεί να απολαμβάνει ανεμπόδιστα τη θέα, τόσο προς τα βουνά όσο και προς την Εύβοια.
Περνώντας στην ταράτσα, ο χώρος χωρίζεται σε δύο μέρη, ως επίπεδες πλατφόρμες. Στο παρελθόν η πρόβλεψη ήταν να τοποθετηθούν οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, όμως με τις νέες τεχνολογίες, (αντλία θερμότητας) για τη συνολική ψύξη - θέρμανση του σπιτιού, μπορούν να εκμεταλλευθούν για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκά panel με μετρητή για την απόσβεση χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας και μεταπώληση στο δίκτυο της ΔΕΗ.
Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει μια όμορφη πισίνα μπροστά από το πρώτο επίπεδο, χώρος για δενδροφύτευση και μπάρμπεκιου. Επίσης, στο πίσω μέρος του σπιτιού, υπάρχει ξεχωριστό επίπεδο ιδανικό για φύτευση των δικών σας λαχανικών (για τους λάτρεις). Στο πλαϊνό πίσω μέρος του σπιτιού βρίσκονται δύο ανοικτές στεγαζόμενες θέσεις πάρκινγκ και η αποθήκη. Η κατασκευή βρίσκεται στο στάδιο των τούβλων με δυνατότητα αναδιαμόρφωσης.

Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Δείτε το βίντεο του ακινήτου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/nmcf_nucBZE?si=4NSiavzGBTxKSKqq

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας
και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
270 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Chimenea
  • Exterior
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 325.000
Precio del m²
1.204 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Η

Descubre otros ángulos del inmueble
+10 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante