Dúplex, muy buen estado, 130 m², Centro, Kavala

Kavala
€ 420.000
5+ habitaciones
130 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 18/06/2024
Descripción

referencia: 4758

Καβάλα Κέντρο: Πωλούνται δύο Μεζονέτες στο πιο κεντρικό-ιστορικό σημείο της Καβάλας κατάλληλες για επένδυση και τουριστική αξιοποίηση. Έχουν εξασφαλισμένη απόδοση 8% τον χρόνο. Οι μεζονέτες διατίθενται ήδη προς ενοικίαση μέσα σε πλατφόρμες βραχυπρόθεσμης μίσθωσης. Είναι πλήρως ανακαινισμένες και εξοπλισμένες με όλον τον απαραίτητο σύγχρονο πολυτελή ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Κλιματιστικό σε όλους τους χώρους με αυτόνομες μονάδες με επαγγελματικό ξενοδοχειακό πρόγραμμα. Είναι σε τρία επίπεδα, κάθε μεζονέτα είναι 22 τετραγωνικά, υπόγειο, ισόγειο και 1ος όροφος. Κάθε μια μεζονέτα φιλοξενεί άνετα έξι ενήλικες και ένα παιδί. 420.000€ - ΚΩΔ:[Ο-4758]

Dimitris Batalogiannis
Δημήτρης Μπαταλογιάννης
Real Estate Ikoepiloges Nea Iraklitsa Kavala
info@ikoepiloges.gr - www.ikoepiloges.gr
M.: (+30)6947193380
T. : (+30)2594023725
Αν θέλετε να αγοράσετε να πουλήσετε, ή να νοικιάσετε την ακίνητη περιουσία σας, το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει προτάσεις και συμβουλές για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
Μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη πρόταση αγοράς, που συμπεριλαμβάνει και ακίνητα συνεργαζόμενων τοπικών ή διεθνών μεσιτικών γραφείων, με την χρήση του διαδικτύου της δικιάς μας ιστοσελίδας με φωτογραφίες και βίντεο.
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα τεχνικά και νομικά γραφεία και προσφέρουμε έγκυρο τεχνικό και νομικό έλεγχο για την αγορά του ακινήτου σας.
Επίσης αναλαμβάνουμε την μερική ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με ποιοτικά υλικά, άριστους τεχνίτες, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.
Características
Tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Ascensor
No
Superficie
130 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3+
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Instalación tv con antena parabólica
Costes
precio
€ 420.000
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante