1/7

Terreno urbanizable en Venta

Acarnas
€ 160.000
450 m²

Nota

Anuncio actualizado el 23/05/2024
Descripción

referencia: EK-4859591

Πυρκαγιές τέλος! Τον Αύγουστο του 2021 προκάλεσαν καταστροφή στο φυσικό περιβάλλον, αλλά όχι την μη αναστρέψιμη επαναφορά του ειδυλλιακού πευκοδάσους. Εργασίες αποκατάστασης εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς, (έχουν ήδη δρομολογηθεί και ανατεθεί δασοτεχνικές εργασίες, αντιδιαβρωτικά, αναδασώσεις) και σε λίγα χρόνια η περιοχή θα έχει αναβαθμιστεί αισθητά.
Το οικόπεδο βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 3 (Ο.Τ.03) με εγγύτητα στα λεγόμενα ‘’Βασιλικά’’ κτήματα ή το νέο Τατόϊ όπως προβλέπεται από τον σχεδιασμό που έχει ήδη εκπονηθεί. Τα έργα έχουν ξεκινήσει με εγκεκριμένο * συνολικό προϋπολογισμό ύψους 75.000.000€ ** και χρονική ρήτρα παράδοσης τους το τέλος του 2025. Το Τατόϊ και η ευρύτερη περιοχή αναμένεται να μετατραπεί σε ζωντανό και οικονομικά αυτάρκη οργανισμό φιλοξενίας, προαγωγής του πολιτισμού και ευζωίας με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Είναι σχεδόν επίπεδο, μίας όψης, σε παραλληλόγραμμο σχήμα, με μήκος πρόσοψης 15 μέτρα, βάθος 30, δόμηση 40% και κάλυψη 20%. Χτίζει 180μ² χώρους κύριας χρήσης και ανάλογους βοηθητικής.
Όποια κατασκευή θα έχει ανεμπόδιστη θέα στον ανοιχτό ορίζοντα, στο δάσος-βασιλικά κτήματα, άπλετο φυσικό φως (ανατολικός προσανατολισμός), και εύκολη πρόσβαση προς την Εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης (6 χιλιόμετρα ή 8 λεπτά) μέσω της οδού Ερυθραίας.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno urbanizable
Superficie
450 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Otras características
  • Orientación este
Información del precio
Precio
€ 160.000
Precio del m²
356 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+4 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante