1/25

Casa unifamiliar 330 m², muy buen estado, Pigadakia, Voula

Voula
€ 1.595.000
5+ habitaciones
330 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 9-4128

Καλώς ήρθατε σε ένα εξαιρετικό σπίτι που ακτινοβολεί γοητεία και κομψότητα, σε μια πανέμορφη γειτονιά στα Πηγαδάκια της Βούλας. Εισέρχοντας, σας καλωσορίζει θερμά η κομψή αρμονία των μαρμάρινων δαπέδων, οι χαλαρωτικοί τόνοι του μπεζ στις ξύλινες πόρτες και το φως του περιβάλλοντος που αντανακλάται στους τοίχους.

Αυτή η μαγευτική κατοικία είναι φτιαγμένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το ισόγειο λειτουργεί ως ένα ήσυχο ιδιωτικό καταφύγιο, που διαθέτει τρία πολυτελώς σχεδιασμένα υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο.

Το ημιυπόγειο διαθέτει έναν άνετο, ενιαίο χώρο καθιστικού, ο οποίος παλαιότερα φιλοξενούσε μια αίθουσα κινηματογράφου. Έχειι μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που οδηγεί στον καταπράσινο κήπο. Ένα έξτρα δωμάτιο σε αυτό το επίπεδο είναι ιδανικό για επισκέπτες, οικιακό προσωπικό ή γραφείο στο σπίτι.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει σαλόνι γεμάτο από φυσικό φως από τις πολλές μπαλκονόπορτες που προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα. Μια δευτερεύουσα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε αυτόν τον όροφο ενισχύει τη λειτουργικότητα του σπιτιού, ενώ το τζάκι υπόσχεται ζεστασιά και θαλπωρή ακόμα και τα πιο κρύα βράδια. Αυτό το επίπεδο εχει επίσης ένα δωμάτιο, που μπορεί να μετατραπεί σε playroom.Υπάρχει επίσης άλλο ένα μπάνιο.

Η βεράντα του τελευταίου ορόφου είναι ένα καταφύγιο που κόβει την ανάσα. Ένα σημαντικό τμήμα προστατεύεται από μια ρουστίκ ξύλινη πέργκολα και στεγάζει το χώρο μπάρμπεκιου, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για δείπνο στο ύπαιθρο. Εδώ, η μαγευτική και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Η κατοικία διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια, παράθυρα με διπλά τζάμια και μπαλκονόπορτες, πολλές ντουλάπες, υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων κάμερες CCTV και δύο ξεχωριστές εισόδους με πόρτες ασφαλείας, μαζί με δύο υπαίθριες θέσεις στάθμευσης και αποθήκες.

Κατασκευάστηκε το 1991 και ανακαινίστηκε εκτενώς το 2018 με εξαιρετικά υλικά. Η άριστη κατάσταση του, σε συνδυασμό με την εγγύτητά του σε επιθυμητές τοποθεσίες όπως το Καβούρι, η Βουλιαγμένη, η Βούλα και η Γλυφάδα, δημιουργούν μια μοναδική ευκαιρία για απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν ένα συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και προνομιακής τοποθεσίας.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
4
Ascensor
No
Superficie
330 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3+
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.595.000
Precio del m²
4.833 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

B

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante