1/25

Casa unifamiliar 98 m², muy buen estado, Centro, Schimatari

Schimatari
€ 165.000
5 habitaciones
98 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 02/08/2024
Descripción

referencia: 7276 23

Νομιμοποιημένη μονοκατοικία με μεγάλο κήπο. Επιφάνεια Oικοπέδου: 1291μ2, Kατοικίας: 122 μ2 εκτος βεράντες
Περιοχή
Δήλεσι 56 χιλ. βόρεια της Αθήνας. 45 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο. Στον Ευβοικό κόλπο απέναντι από την Εύβοια,15 λεπτά από τη Χαλκίδα και 45 λεπτά από τη Θήβα. 10-15 λεπτά από τα γύρω χωριά και 10 λεπτά από το Σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης με τακτική σύνδεση για Αθήνα, Χαλκίδα και Βόρειο Ελλάδα
Τοποθεσία
300 μέτρα από τον κύριο δρόμο, σε μια λοφώδη περιοχή, σε δεσπόζουσα θέση με ανεμπόδιστη θέα στους γύρω λόφους. Ανεξάρτητο ισόγειο οίκημα με είσοδο σε δύο αγροτικούς δρόμους. Σε απόσταση 2 χιλ από την παραλία, και 3 χιλ. απο το κέντρο Δηλεσίου.
Περιγραφή
Άριστη σύγχρονη κατασκευή του 2003 (Δεκέμβριος) από τούβλα. Τετράπλευρη στέγη από κεραμίδια, και πλακόστρωτο δάπεδο. Πλήρως περιφραγμένη. Φως, Νερό, Τηλέφωνο, κεραία TV και δορυφορικό πιάτο .
Καθιστικό με ενεργειακό τζάκι. Ανοικτή εξοπλισμένη κουζίνα, 2 κρεβατοκάμαρες, ένα πλήρες μπάνιο με ντους & μπανιέρα και δεύτερο ανεξάρτητο WC. Μεγάλη μονωμένη αποθήκη στην σοφίτα με εύκολη πρόσβαση μέσω πτυσσόμενης σκάλας. Μεγάλες ντουλάπες σε όλο το σπίτι. Επι πλέον ανεξάρτητος ξενώνας/στούντιο με ντους/WC, κουζινούλα, και δωμάτιο αποθήκευσης. Μεγάλα παράθυρα και πόρτες από αλουμίνιο με διπλά τζάμια για πλήρη μόνωση. Κεντρική θέρμανση με μαζούτ & ηλιακός θερμοσίφωνας. Κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια, και στον ξενώνα/στούντιο. Μεγάλες καλυμμένες βεράντες στρωμένες με φυσική πέτρα. Ανεξάρτητο λεβητοστάσιο, καλυμμένο BBQ.
Κήπος
Οι βεράντες βλέπουν σε Γαλλικού τύπου καταπληκτικό κήπο που περιλαμβάνει βραχόκηπο, λίμνη με ψάρια, χλοοτάπητα, και μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών. Άλλο τμήμα του κήπου απαρτίζεται από τροπικα φυτά, λαχανόκηπο, θερμοκήπιο, ένα εκατονταετές πεύκο, ευκαλύπτους, αμπέλια, ελιές, και οπωροφόρα δέντρα. Αυτόματο σύστημα ποτίσματος σε όλο τον κήπο με δεξαμενή ανεφοδιασμού νερού. Γκόλντεν κυπαρίσσια, Λειλαντ και Λιγούστρα παρέχουν έναν φυσικό πράσινο φράκτη γύρω από το σπίτι. Αποθήκη κήπου και δύο φρεάτια αποχέτευσης.
Χώρος στάθμευσης: 3-4 αυτοκινήτων
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
1
Ascensor
No
Superficie
98 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 165.000
Precio del m²
1.684 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1977
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante