Anuncio actualizado el 26/06/2024
Descripción

referencia: EK-5026393

Σε προνομιούχο σημείο πλησίον της Μαραθοπολης με ανοδική ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ανάπτυξη Πωλείται μοναδικο παραθαλάσσιο Συγκρότημα Κατοικίων σε συνολικό εμβαδό οικοπέδου 5700τμ.
Αποτελούμενο από κυρια εξοχική κατοικία 84τμ , τρια ανεξάρτητα μεταξύ τους κτίσματα 51τμ το κάθε ένα καθως και ένα μικρότερο κτίσμα 40τμ, χρίζουν ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ
Βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θαλασσα 50 μετρα με απεριόριστη θεα το Ιονιο πέλαγος και τη Nήσο Πρωτη .
Στο περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ανάλογη εκταση με πράσινο και η δυνατότητα ανάπλασης ,διαμόρφωσης με πισίνες , μπαμπερκιου, κλπ.
Η θέση του το χρίζει ιδανικο για μικρής κλίμακας επένδυση εξασφαλίζοντας ένα σίγουρο εισόδημα και ταυτόχρονα μια εξοχική οικια.
Σε κοντινή απόσταση 1500τμ βρίσκεται η παραλια του Λαγκουβαρδου οργανωμένη με ΒeachBar , θαλάσσια σπορ , γνωστη στους λάτρεις του Surfing. Ανάλογη είναι και η απόσταση από το γραφικο ψαροχωρι της Μαραθουπολης.

Περιοχή

Η Μαραθούπολη είναι ένα αναπτυσσόμενο τουριστικά παραθαλάσσιο μικρο ψαροχώρι χαρακτηριζετε ως επινειο της πόλης των Γαργαλιανων , δημοφιλής για τα εστιατόρια θαλασσινών και τις αμμώδεις κοντινές παραλίες . Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων βρίσκεται η γνωστή παραλία στους λάτρεις του ΣΕΡΦΙΝΓΚ Λαγκουβαρδος , απέχει 15 ‘από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino , την παραλία ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ’ και τα γήπεδα του γκολφ. 10 ‘για την πόλη των Γαργαλιάνων, όπου μπορείτε να βρείτε μαγαζιά, εστιατόρια, καφέ, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες.20 χλμ απο την διάσημη παραλία ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ, 55 ‘«από τον αερολιμένα Καλαμάτας 25 ΧΛΜ ΄απο την αρχόντισσα της Μεσσηνίας ΠΥΛΟ!!!.
Características
contrato
Venta
tipología
Edificio
superficie
5.700 m²
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Costes
precio
€ 400.000
Eficiencia energética
estado
Para reformar
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante