1/20

Terreno urbanizable en Venta

LefktrosΟικισμός Λεύκτρου, Οικισμός Λεύκτρου 24022
€ 200.000
1.506 m²

Nota

Anuncio actualizado el 12/04/2024
Descripción

referencia: 40 00 227

Στο Χωριουδάκι και εντός του οροθετημένου οικισμού Λεύκτρου και σε απόσταση οχτακοσίων μόνο μέτρων από τη θάλασσα , πωλείται οικόπεδο χιλίων πεντακοσίων έξι τετραγωνικών μέτρων.
Το οικόπεδο είναι νοτιοδυτικού προσανατολισμού, επικλινές και έτσι εξασφαλίζει απεριόριστη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και τα μαγευτικά του ηλιοβασιλέματα.
Βρίσκεται εντός του οροθετημένου οικισμού Λεύκτρου και η μελλοντική κατασκευή δίνει την δυνατότητα είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση.
Έχει πρόσοψη πάνω από πενήντα μέτρα σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο γεγονός που κάνει εύκολη τη δυνατότητα μελλοντικής κατασκευής .
Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόνο οχτακόσια μέτρα, και βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο από τις πιο διάσημες παραλίες της Δυτικής Μάνης : την Καλόγρια και την παραλία της Στούπας που αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.
Επίσης η απόσταση από την Καρδαμύλη που αποτελεί ένα από τους πιο ιστορικούς αλλά και διάσημους προορισμούς της περιοχής είναι μόνο δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, καθώς επίσης η δυνατότητα πρόσβασης στις υπόλοιπες διάσημες παραλίες της περιοχής όπως : του Φονέα, τα Δελφίνια.το Καλαμίτσι και τα Ριτσά γίνεται στον ίδιο χρόνο.
Η μοναδική του θέση σε συνδυασμό με την μαγευτική θέα που προσφέρει και την ευκολία κατασκευής το καθιστούν μία από τις πιο ''έξυπνες'' αγορές.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno urbanizable
Superficie
1.506 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Otras características
  • Orientación sur, oeste
Información del precio
Precio
€ 200.000
Precio del m²
133 €/m²
Visita virtual
Descubre otros ángulos del inmueble
+17 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante