Piso de dos habitaciones nuevo, primera planta, Centro, Moschato

Moschato
€ 340.000
3 habitaciones
83 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 04/04/2024
Descripción

referencia: W-02T2JL

Ένα υπέροχο διαμέρισμα 83τ.μ στον 1ο όροφο με μοντέρνα αρχιτεκτονική, εξοπλισμένο με τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και παροχές. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με φυσική φωτεινότητα, που δημιουργεί μια ευάερη και φωτεινή ατμόσφαιρα, δύο άνετα υπνοδωμάτια (το ένα master), διαμορφωμένο με άνετους χώρους διαβίωσης που προσφέρουν άνεση και χαλάρωση, άνετο μπαλκόνι 12 τ.μ. ζεστό και φιλόξενο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από φυσική ομορφιά και ειρήνη στο Μοσχάτο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, κοντά σε αξιοθέατα, υπηρεσίες και εύκολη πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα και σε μικρή απόσταση από τη νέα Μαρίνα που θα ολοκληρωθεί τέλη του 2023. Υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα ακίνητα στο κτίριο.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Μοσχάτο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, μόλις 3 χλμ. Μακριά από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά. Παραδοσιακά μια οικογενειακή και αυθεντική γειτονιά, το Μοσχάτο έχει προσφάτως αναβαθμιστεί με την ανακαίνιση της Μαρίνας Φλοίσβου και το εκλεπτυσμένο Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, όπου στεγάζεται η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Εθνική Βιβλιοθήκη. Η γειτνίαση του Μοσχάτου με το λιμάνι του Πειραιά είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα.
Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 15 λεπτά.
Επενδυτικό δυναμικό: Το Μοσχάτο είναι μια ανερχόμενη γειτονιά με αυξητική αγοραστική ζήτηση.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
83 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Balcón
Costes
precio
€ 340.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante