1/21

Casa unifamiliar Επ. Οδός Καλλονής-Σκάλας Ερεσού, Skalochori, Lesbos - Kalloni

Lesbos - KalloniΕπ. Οδός Καλλονής-Σκάλας Ερεσού
€ 93.000
4 habitaciones
157 m²
3 baños
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 28/08/2024
Descripción

referencia: EK-5121923

To Σκαλοχώρι είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της νήσου Λέσβου και απέχει δεκαοκτώ χιλιόμετρα από τον Μόλυβο και περίπου πέντε χιλιόμετρα από την πεντακάθαρη θάλασσα Καλό Λιμάνι.
Στο χωριό αυτό και σε εύκολα προσβάσιμο σημείο στο κέντρο του χωριού, πωλείται ένα διώροφο παραδοσιακό πέτρινο σπίτι με αυλή.
Η εξώπορτα οδηγεί στην αυλή, όπου υπάρχουν δέντρα που προσφέρουν σκιά και τους καρπούς τους: ελιά, κυδωνιά, συκιά κι ένας μικρός πλάτανος. Ο εξωτερικός ψηλός πέτρινος τοίχος προσφέρει ιδιωτικότητα. Από την αυλή υπάρχει πρόσβαση με ξεχωριστές εισόδους στην κουζίνα, το μπάνιο και στο πέτρινο σπίτι. Επίσης επικοινωνούν και με εσωτερικές πόρτες το κυρίως σπίτι με την κουζίνα και το μπάνιο. Δίπλα στο μπάνιο υπάρχει μία αρκετά μεγάλη αποθήκη. Στο ισόγειο του σπιτιού υπάρχουν δύο μεγάλα δωμάτια για οποιαδήποτε χρήση, χωλ, wc και μία ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον όροφο του σπιτιού. Μία μικρή σάλα και δύο πολύ μεγάλα δωμάτια ύπνου υπάρχουν στον όροφο και από τα πέτρινα παράθυρα υπάρχει θέα προς το βουνό, τη θάλασσα και το χωριό.
Μία εξωτερική μεταλλική σκάλα οδηγεί στην μεγάλη ταράτσα, που βρίσκεται πάνω από την κουζίνα και το μπάνιο. Το σπίτι αποτελεί άριστη επιλογή για διαμονή σε αυτό όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και όλους τους μήνες του χρόνου.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
2
Superficie
157 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 93.000
Precio del m²
592 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1949
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+18 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular