1/17

Casa unifamiliar 85 m², nueva, Apollonia, Sifnos

Sifnos
€ 1/mes
3 habitaciones
85 m²
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 13/09/2024
Descripción

referencia: 1068

Αυτή η πολυτελής μονοκατοικία 85 τ.μ. στη Σίφνο αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό κυκλαδίτικης παράδοσης και μοντέρνου σχεδιασμού. Η Σίφνος είναι γνωστή για τα γραφικά τοπία της, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμίδων στους λόφους με τις ξερολιθιές, των ελαιώνων και των γοητευτικών παραθαλάσσιων χωριών. Το νησί φημίζεται επίσης για τα θρησκευτικά του πανηγύρια, τη παραδοσιακή μουσική και την τέχνη, καθιστώντας το έναν πολιτιστικό κόμβο στις Κυκλάδες.
Το ακίνητο βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά από το Φάρο και την Απολλωνία, μέσα σε ένα ήσυχο συγκρότημα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ορατή τόσο από το κομψό εσωτερικό όσο και από τις ευρύχωρες βεράντες του. Η κατοικία περιλαμβάνει μια μεγάλη σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, και είναι πλήρως επιπλωμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Ο σχεδιασμός συνδυάζει αρμονικά το εσωτερικό και εξωτερικό, με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν στο φυσικό φως και την πανοραμική θέα να διαπερνούν το σπίτι.
Το σπίτι είναι κατασκευασμένο με παραδοσιακά κυκλαδίτικα υλικά, διατηρώντας την αρμονία με την αρχιτεκτονική κληρονομιά του νησιού. Η Σίφνος είναι επίσης γνωστή για την κεραμική της, την κουζίνα της και τα καλοδιατηρημένα χωριά της, που αντανακλούν τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις της.
Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου διαθέτει πλακόστρωτες βεράντες και μεγάλη ιδιωτική πισίνα διαστάσεων 12x4 μέτρων. Η ιδιωτική πισίνα και η μεγάλη βεράντα προσφέρουν μαγευτική θέα προς τα κοντινά νησιά όπως η Πάρος, η Αντίπαρος, η Σίκινος και η Φολέγανδρος, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για χαλάρωση.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης ιδιωτικό, ευρύχωρο χώρο στάθμευσης.
Με ελάχιστη περίοδο ενοικίασης επτά νύχτες, με τιμή €3.500, αυτό το ακίνητο προσφέρει όχι μόνο πολυτέλεια και άνεση, αλλά και μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά των Κυκλάδων, στην φυσική και πολιτιστική ομορφιά της Σίφνου.
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
1
Ascensor
No
Superficie
85 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
3 en aparcamiento/garaje público
Otras características
  • Piscina
Información del precio
Precio
€ 1/mes
Precio del m²
0 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ε

Descubre otros ángulos del inmueble
+14 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΟΥΤΑ