1/25

Casa unifamiliar 241 m², muy buen estado, Ormos Agiou Ioannou Tinou, Tinos

Tinos
€ 680.000
5+ habitaciones
241 m²
3+ baños
No Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 17/07/2024
Descripción

referencia: 982992

Ένας από τους ωραιότερους αλλά και γραφικούς ,ορεινούς οικισμούς της Τήνου ,είναι ο
Τριαντάρος .Η θέα ,η απόσταση από το λιμάνι ,τις πανέμορφες παραλίες ,αλλά και τα γειτονικά χωριά ,τον κατέστησε γρήγορα δημοφιλή .
Σε αυτό τον οικισμό ,πριν από περίπου είκοσι χρόνια ,ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε ,μια μοναδική λιθόκτιστη παραδοσιακή κατοικία ,συνολικά 241 τμ. Με σχολαστικό σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική , ντόπιους τεχνίτες και υλικά ,δημιουργήθηκε ένα σπάνιο αποτέλεσμα. Επιτεύχθηκε η πλήρης διατήρηση του χαρακτήρα αλλά και της ατμόσφαιρας των μεσαιωνικών κατοικιών .Προστέθηκαν διακριτικά κάποιες σύγχρονες ανέσεις ,χωρίς να διαταράξουν τα παραπάνω .
Από τότε φροντίζεται και βελτιώνεται διαρκώς .
Αποτελείται στο ανώγειο από ένα μεγάλο χώρο καθιστικού με ενεργειακό τζάκι ,τραπεζαρία , κουζίνα ,δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο .Στο κατώγειο μια δεύτερη μικρή κουζίνα, ένας χώρος καθιστικού με ένα δεύτερο τζάκι ,μπάνιο και ένας χώρος ύπνου .
Οι αυτόνομοι ξενώνες είναι δυο ,ένας μικρότερος στο πρώτο επίπεδο και μια νεώτερη κατασκευή στο δεύτερο .
Πρόκειται για ένα άνετο στούντιο με δική του είσοδο ,με κουζίνα και λουτρό . Οι εξωτερικοί χώροι είναι πολλοί και διάσπαρτοι .Στο ανώγειο και μπροστά από το καθιστικό αναπτύσσεται μια μεγάλη βεράντα με στεγασμένο τμήμα .Συνυπάρχει με μια μεγάλη αυλή με πλούσια βλάστηση ,από μεγάλα δέντρα ,αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά .
Στο δεύτερο επίπεδο ,η άνετη αυλή του ξενώνα και λίγα σκαλιά παρακάτω ,άλλος ένας καθιστικός χώρος σε αυλή .Στη συνέχεια του ένα οικοδομήσιμο οικόπεδο –κήπος ολοκληρώνει το εκλεκτό σύνολο . Από όλους τους εξωτερικούς και αρκετούς εσωτερικούς χώρους απολαμβάνει κανείς μια μαγευτική και γλυκιά θέα προς τις κατάφυτες πλαγιές ,την πόλη ,τη θάλασσα και τα γειτονικά νησιά .
Πρόκειται για ένα σπάνια διαθέσιμο ακίνητο ,που εύκολα θα ερωτευτεί όποιος λατρεύει τη γνήσια Τήνο . Εκτός από την υψηλή επενδυτική του αξία ,είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει μια απολαυστική διαμονή .
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
241 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 680.000
Precio del m²
2.822 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1954
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, alimentación eléctrica
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante