1/15

Dúplex, muy buen estado, 153 m², Dikigorika, Voula

Voula
€ 995.000
4 habitaciones
153 m²
3 baños
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 15/04/2024
Descripción

referencia: W-02SG1F

Αν θέλετε να ζήσετε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, σε ένα σπίτι που προσφέρει θέα σε μοναδικά ηλιοβασιλέματα, τότε αυτό το ρετιρέ θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας!

Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα ρετιρέ βρίσκεται στο
5ο και 6ο όροφο μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στην Κάτω Βούλα και αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο, βρίσκουμε ένα ευρύχωρο και άνετο σαλόνι με τζάκι και μία μεγάλη κουζίνα, καθώς και 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια ένα WC, και ένα δωμάτιο πλυντηρίου. Θα απολαύσετε 3 μεγάλα μπαλκόνια με συνολικό εμβαδόν περίπου 60 τ.μ. Από την άνετη, εξωτερική, σκάλα η οποία είναι διακοσμημένη με γυάλινα τούβλα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο που περιλαμβάνει ένα μεγάλο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και φυσικά την υπέροχη αποκλειστική βεράντα, με πανοραμική θέα στη θάλασσα και το βουνό. Επιπλέον, διαθέτει μία υπόγεια αποθήκη (16 τ.μ.), 2 θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή ( χρήση τηλεκοντρόλ) και αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Características
Tipología
Dúplex
Contrato
Venta
Planta
5
Ascensor
Superficie
153 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
2 en garaje privado
Calefacción
Individual, de metano
Otras características
  • Buhardilla
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 995.000
Precio del m²
6.503 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1994
  • Estado

    Óptimo / Reformado
  • Calefacción

    Individual, de metano
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+12 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante