Piso de dos habitaciones muy buen estado, tercera planta, Centro, Sikies

Sikies
€ 100.000
3 habitaciones
75 m²
1 baño
Planta 3
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 02/10/2023
Descripción

referencia: 477412

Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα 75τμ στις Συκιές, κοντά στην Α. Δημητρίου, στον 3ο όροφο (χωρίς ασανσέρ) σε αξιόλογη οικοδομή. Το ακίνητο αποτελείται από δύο άνετα δωμάτια, μεγάλη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Έχει αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό Αέριο, καινούρια κουφώματα PVC, ηλιακό και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Τα πατώματα είναι πλακάκια και έχει ανακαινισμένη κουζίνα και μπάνιο. Επίσης είναι γωνιακό με τέντες. Βρίσκεται κοντά σε αστικές συγκοινωνίες και εμπορικά καταστήματα. Τιμή: €100.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
75 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
3° planta
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 100.000
gastos de comunidad
€ 10/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1970
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Exento
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante