Ático Ανθέων, 100, Neoi Epivates, Thermaikos

ThermaikosΑνθέων, 100
€ 195.000
3 habitaciones
120 m²
2 baños
Planta 2
Balcón
Anuncio actualizado el 03/07/2024
Descripción

referencia: EK-5386979

ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Νέοι Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού, επί της οδού Ανθέων 100, πωλείται διαμπερές οροφοδιαμέρισμα 120τμ, 2ου ορόφου, φωτεινό, πολύ ηλιόλουστο, σε ανοιχτωσιά, σε οικόπεδο 562 τμ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, 2 υπνοδωμάτια με ισάριθμες εντοιχισμένες ντουλάπες, 2 μπάνια με φυσικό εξαερισμό (το ένα με μεγάλη μπανιέρα και το άλλο με ντουζιέρα), ξεχωριστή ευρύχωρη κουζίνα, αποθήκη (εντός του διαμερίσματος) και 4 ευρύχωρα μπαλκόνια τριγύρω. Ένα τμήμα του σαλονιού μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα σε τρίτο υπνοδωμάτιο ή γραφείο.

Η οικοδομή είναι διώροφη (υπάρχει ακόμα ένα οροφοδιαμέρισμα άλλου ιδιοκτήτη στον 1ο όροφο), οπότε δίνει την αίσθηση μονοκατοικίας με άφθονους κοινόχρηστους χώρους.

Στην πυλωτή υπάρχει πλήρως στεγασμένο πάρκινγκ με άνετες θέσεις για 4 αυτοκίνητα (2 θέσεις ανά διαμέρισμα), χτιστό μπάρμπεκιου, λεβητοστάσιο και μια αποθήκη.

Ο κήπος της οικοδομής διαθέτει πολλά δέντρα και φυτά και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα 2 διαμερίσματα. Η θέρμανση γίνεται με κεντρικό καυστήρα πετρελαίου (θερμιδομέτρηση). Στην οικοδομή δεν υπάρχει ασανσέρ, αλλά έχει προβλεφθεί χώρος για τη μελλοντική τοποθέτηση του.

Η οικοδομή είναι οικογενειακή και για την κατασκευή της έχουν χρησιμοποιηθεί προσεγμένα υλικά (ενδεικτικά αναφέρεται ότι υπάρχουν θεμέλια για 4 ορόφους).

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Νέων Επιβατών πολύ κοντά στην αγορά, στο αστυνομικό τμήμα και μόλις 250 μέτρα από το παραλιακό μέτωπο.

Σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος:

• Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η πλήρης γραφειοκρατική τακτοποίηση της οριζόντιας ιδιοκτησίας όλης της οικοδομής και όλων των χώρων αυτής

• Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα δικαιώματα που κατέχονται από το διαμέρισμα στην ιδιοκτησία (κτήμα, πυλωτή, αποθήκες, αέρας, κλπ)

• Χωρίς μεσιτική αμοιβή

• Υφίσταται πρόσφατο ΠΕΑ (Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης) και ΥΔΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου) στην περίπτωση πρόθεσης άμεσης εκμετάλλευσης του διαμερίσματος

• Υφίσταται ενεργή σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΘ

• Οι φωτογραφίες απεικονίζουν στα μέτρα του εφικτού κάθε επιφάνεια του εσωτερικού του διαμερίσματος και σημαντικό μέρος των εξωτερικών χώρων.

• Για την επίδειξη είναι επιθυμητό το κλείσιμο ενός έγκαιρου τηλεφωνικού ραντεβού
Características
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
120 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
2° planta
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Balcón
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 195.000
Eficiencia energética
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular