1/11

Tienda - Local comercial en Venta

Gazi - Metaxourgio - Votanikos
€ 210.000
330 m²
1 baño

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: EK-5407475

Επαγγελματικός χώρος με πολλές δυνατότητες στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Βάθη/Μεταξουργείο)

Πολεοδομικά, η χρήση του οικοδομικού τετραγώνου είναι Γενικής κατοικίας, που σημαίνει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης του ακινήτου από τον επαγγελματία. Ενδεικτικά μερικές από αυτές: Εμπορικά καταστήματα (με εξαίρεση τις υπεραγορές και τα πολυκαταστήματα), Γραφεία, Κτίρια εκπαίδευσης, Θρησκευτικοί χώροι, Κτίρια κοινωνικής πρόνοιας, Επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής όχλησης, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Πολιτιστικά κτίρια (και εν γένει πολιτιστικές εγκαταστάσεις) κ.α.
Είναι φωτεινό, διαμπερές, καλής προβολής, με ‘’βιτρίνα’’6 μέτρων που προστατεύεται από μεταλλικά ρολά άριστης κατάστασης και λειτουργίας. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα: Το υπόγειο των 134,39m², το ισόγειο των 137,03m² (σύνολο 271,42m²), πλέον του εκ κατασκευής παταριού, με επιφάνεια κατά προσέγγιση 58,58m² . Το ύψος στο ισόγειο επίπεδο είναι 5,5 μέτρα, εντός του είναι εγκατεστημένος μετρητής τριφασικού ρεύματος και μια ράμπα φορτοεκφόρτωσης (αναβατόριο) που κατεβαίνει στο υπόγειο. Το πάτωμα στο ισόγειο είναι μωσαϊκό, του υπογείου βιομηχανικό, και του παταριού μωσαϊκό-laminate. Για πολλά χρόνια λειτουργούσε ως αποθήκη μηχανολογικού εξοπλισμού. Αυτό τον καιρό χρησιμοποιείται ως αποθήκη.
Ο μισθωτής είναι ενήμερος για την πώληση και συναινεί σε αυτήν κάνοντας χρήση μέχρι την ολοκλήρωση της αγοροπωλησίας.
Βρίσκεται στο ισόγειο εξαώροφης πολυκατοικίας, έχει ανεξάρτητη είσοδο (χωρίς συμμετοχή στα κοινόχρηστα) απέχει από το μετρό Μεταξουργείο 550 μέτρα, από το σταθμό Λαρίσης 650 μέτρα, και από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 650 μέτρα.
Características
Contrato
Venta
Tipología
Superficie
330 m²
Habitaciones
1 baño
Total de plantas del edificio
3 plantas
Escaparates
6 m lineales
Otras características
  • Exterior
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 210.000
Precio del m²
636 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 1/mes
Eficiencia energética

Consumo de energia

Ζ

Descubre otros ángulos del inmueble
+8 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante