Dúplex 163 m², Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 290.000
4 habitaciones
163 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 05/04/2024
Descripción

referencia: 1249

Στη πανέμορφη περιοχή του Πόρτο Ράφτη, βρίσκεται αυτή η υπέροχη μεζονέτα προς πώληση. Αυτό το ακίνητο 163 τ.μ.  απλώνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει ατομική, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου σε κάθε όροφο ξεχωριστά.

Το εσωτερικό αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μια λειτουργική κουζίνα, και ένα φιλόξενο σαλόνι, ενώ ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν όμορφο κήπο για απολαυστικές στιγμές υπό τον ανοιχτό ουρανό.

H κατασκευή της χρονολογείται από το 2006. Η μεζονέτα διαθέτει ορισμένα έπιπλα καθώς και η κουζίνα έχει εντοιχισμένο φούρνο. Το ακίνητο διαθέτει, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας για επιπλέον αίσθηση ασφάλειας, καθώς και θέση στάθμευσης για την ευκολία των κατοίκων.

Η εξαιρετικά διαμορφωμένη εσωτερική διάταξη περιλαμβάνει δύο μπάνια, ένα WC, αποθήκη, και ακόμη έναν χώρο playroom που προσθέτει επιπλέον ευκαιρίες για αναψυχή και ψυχαγωγία.

Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για οικογένειες και εργαζόμενους, με ευέλικτο χώρο που επιτρέπει τη φιλοξενία κατοικιδίων. Προσφέρεται στην αγορά στην τιμή των 290.000€, και ο κωδικός ακινήτου είναι #1249.

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Características
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
163 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
Planta baja, con acceso para discapacitados
total de plantas del edificio
2 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Jardín privado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 290.000
Eficiencia energética
año de construcción
2006
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Δ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante