1/8

Piso de dos habitaciones a reformar, segunda planta, Agios Nikolaos, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 75.000
3 habitaciones
69 m²
1 baño
Planta 2
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 05/08/2024
Descripción

referencia: W-02TG62

Αποκλειστικά από την Engel & Voelkers παρουσιάζουμε αυτό το άνετο και πρακτικό διαμέρισμα 2ου ορόφου σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το σταθμό του Η.Σ.Α.Π. του Αγίου Νικολάου, που το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα σπίτι στο κέντρο των Αθηνών ή και για ιδιοκατοίκηση.
Το διαμέρισμα έχει έτος κατασκευής το 1955 και χρήζει ανακαίνισης, που με μικρό budget μπορεί να μετατραπεί σε ένα κόσμημα άνετο και λειτουργικό.
Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα, ο επισκέπτης βρίσκεται στο χώρο υποδοχής, που έχει πρόσβαση στο δικό του μπαλκόνι. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστή κουζίνα και ένα μπάνιο. Τα δύο υπνοδωμάτια που έχει είναι πολύ φωτεινά και προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα, με πρόσβαση στο έτερο μπαλκόνι.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές διαθέτοντας μπαλκόνια και στις δύο πλευρές του σπιτιού, χαρίζοντας εξωτερικό χώρο για χαλάρωση.
Μετά την απαραίτητη ανακαίνιση, αυτό το διαμέρισμα φαίνεται να προσφέρει μια ισορροπία ανάμεσα σε άνεση, εκμετάλλευση και λειτουργικότητα, κάνοντάς το μια ελκυστική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε μια πρακτική κατοικία μακροπρόθεσμης ή βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η οδός Αχαρνών, πρόκειται για μία από τις πυκνοδομημένες οδούς της Αθήνας και από τις παλαιότερες. Τα Αθηναϊκά κτίρια της περιοχής διατηρούνται έως και σήμερα, προσφέροντας μία αίσθηση παλαιότητας σε συνύπαρξη με τον μοντερνισμό του σήμερα. Η οδός Αχαρνών, έχει παρουσιάσει ξαφνική ζήτηση και ραγδαία ανάπτυξη, προκαλώντας το ενδιαφέρον, επενδυτών, επιχειρηματιών, Airbnb εταιρειών αλλά και οικογενειών και νέων που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επένδυση ακινήτων. Ποικιλία καταστημάτων, εστίασης και διασκέδασης συνεχώς αυξάνονται δίνοντας ζωή στην περιοχή.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
2
Superficie
69 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 75.000
Precio del m²
1.087 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1955
  • Estado

    Para reformar
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+5 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante