Κουζίνα
Άποψη χώρου
Σαλόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
W.C
Άποψη χώρου
Μπαλκόνι
1/9
Άποψη χώρου
Σαλόνι

Piso de dos habitaciones primera planta, Peraia, Thermaikos

Thermaikos
€ 173.000
3 habitaciones
80 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 25/04/2024
Descripción

referencia: 2-676

Κωδικός ακινήτου: 2-676 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1995 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, αποθήκη , A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα - Τιμή: 173.000 € Προσφέρεται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, που εκτείνεται σε 80 τετραγωνικά μέτρα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Το διαμέρισμα έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση το 2023, εξασφαλίζοντας μια σύγχρονη και πολυτελή εμπειρία διαβίωσης.

Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα, η πρώτη προσοχή σας τραβιέται από τη φινέτσα και τον χώρο, με ευρύχωρο σαλόνι που φωτίζεται φυσικά μέσα από το μεγάλο μπαλκονιού. Οι θερμοκρασίες παραμένουν πάντα ιδανικές, στα τρία air condition που είναι διαθέσιμα για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Το διαμέρισμα προσφέρει πληθώρα αποθηκευτικού χώρου, καθώς και μια μεγάλη ντουλάπα για την ταξινόμηση και τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων σας. Οι σίτες στα παράθυρα εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία από ενοχλητικά έντομα, ενώ ο συναγερμός προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια και ηρεμία.

Τα συνθετικά κουφώματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας θερμομόνωση και ηχομόνωση, εξασφαλίζοντας ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον.

Το μεγάλο μπαλκόνι προσφέρει στιγμές για υπαίθριες χαλάρωσης και κοινωνικοποίηση, ενώ η τοποθεσία στην Άνω Περαία εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Αυτό το διαμέρισμα είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης, κατάλληλο για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία!
Características
Tipología
Piso | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
No
Superficie
80 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
No
Balcón
No
Calefacción
Individual, de metano
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 173.000
Precio del m²
2.163 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+6 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante