1/13

Casa unifamiliar Καπανδριτίου-Καλάμου, Ωρωπός 19014, Centro, Kalamos

KalamosΚαπανδριτίου-Καλάμου, Ωρωπός 19014
€ 450.000
4 habitaciones
240 m²
1 baño
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: EK-5498223

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΥΛΜΠΕΡΙ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: 6ος/2010

ΧΩΡΑΦΙ 6582τμ + 240τμ μεζονέτα μετα υπογείου και αποθήκη 27-30τμ υποβρύχια-υπέργεια (κάτω από μπαλκόνι) με ξεχωριστή δική της είσοδο. Κατασκευή 6ος/2010, ελάχιστα κατοικημένο από ένα άτομο. Βγάζει επιπλέον άδεια για οικοδομή ίδια με την υπάρχουσα. Νόμιμη άδεια από πολεοδομία και δασαρχείο και κτηματολόγιο.

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΑΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΟΦΩΝ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΏΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ 100τμ, ΥΠΕΡΓΕΙΟ (λόγω της κλίσης του χωραφιού) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ (γίνεται πλήρως κατοικήσιμο). Εξωτερικά σοβατισμένο και βαμμένο με τις 2 μπροστινές μπαλκονόπορτες που βγαίνουν στην αυλή τοποθετημένες.

ΙΣΟΓΕΙΟ 80τμ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΟ.
Διαθέτει:
- μία κρεβατοκάμαρα
- ένα μπάνιο
-χωλ
-κουζίνα
-σαλοτραπεζαρία με τζάκι και σκάλες πέτρινες
ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ 60τμ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.Παροχές περασμένες,εξωτερικά σοβατισμένος και βαμμένος με πόρτες-παράθυρα.(Υπάρχουν εγκαταστάσεις εσωτερικές (υδραυλικές και αποχετευτικές για κουζίνες -μπάνια)για την δυνατότητα εκμετάλλευσης του όπως επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.

ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ 6582 τμ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ 1500τμ ΠΕΡΙΠΟΥ (που είναι χτισμένο και το σπίτι) ΜΕ ΠΟΡΤΑ.ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ (Μεγάλη συρόμενη πόρτα μασίφ σίδερο με μηχανισμό για να ανοίγει ηλεκτρονικά και μία μικρή πόρτα για πεζούς επίσης μασίφ σίδερο) ΜΕ ΜΑΝΤΡΑ ΠΕΤΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ KAI ΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ(ανοιγόμενη μεγάλη,σιδερένια τύπου γαλβανιζέ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΔΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ (πρόσβαση με ιχ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΡΕΜΑ(μεγάλη καταλληλότητα για δέντρα,κήπους και καλλιέργειες).ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΒΙΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 13 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΕΎΕΙ ΜΕ ΔΑΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ.Επίσης περιφραγμένο από την πλευρά του δάσους με πέτρινη μάντρα).Έχουν γίνει οι εγκαταστάσεις στην μάντρα για εξωτερικό φωτισμό.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Όλο το οίκημα είναι φτιαγμένο εσωτερικά με πέτρα σφυρήλατη και ξύλο,δάπεδα από ξύλο (εκτός κουζίνας και μπάνιου,στην κουζίνα έχει πλακάκι στο χρώμα και το στυλ του ξύλου και στο μπάνιο πλακάκι στο χρώμα και το στυλ της πέτρας),μπανιέρα και κρεβάτια με επένδυση από σφυρήλατη πέτρα , σκάλες και τζάκι επίσης πέτρινα,ξύλα -κορμοί στους τοίχους,καμινάδα καλοριφέρ(επένδυση σφυρηλατημένης πέτρας) και μπαλκόνια-αυλες απο πέτρα .Αλουμίνια ανοιγόμενα τελευταία σειρά στο χρώμα του ξύλου (κατά την κατασκευή) europa θερμοάντοχα με διπλά τζάμια και σίτες..Κάγκελα μπαλκονιών μασίφ σιδερένια.Όλες οι ντουλάπες και τα ντουλάπια κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο στο χέρι.Πόμολα πορσελάνινα στην κουζίνα,στις πόρτες μπρούτζινα και στις ντουλάπες αμμοβολής.Βρύσες μπρούτζινες.Παροχές για απλίκες στους τοίχους σε όλο το σπίτι,κεντρικός φωτισμός με ντίμερ σε όλο το σπίτι,εγκαταστάσεις για σποτ στην σκάλα τα μπαλκόνια την καμάρα της κουζίνας και κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας,πρίζες με επένδυση ξύλου,εγκαταστάσεις εσωτερικές για home cinema,κεραία,internet,και air-condition.Εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιες καλοριφερ.Καμάρες στην πόρτα και την πλαϊνή πλευρά της κουζίνας πρός την τραπεζαρία και προς το υπόγειο.Μεγάλος ηλεκτρολογικός πίνακας για την δυνατότητα αυτόματου ποτίσματος,φωτισμου στον κήπο και για παντζούρια ηλεκτρικά,τέντες κλπ).Θερμοσίφωνας ηλεκτρικός.Παροχή για ηλιακό θερμοσίφωνα.Όλο το κτήριο καλύπτεται από συναγερμό.Στην αποθήκη βρίσκεται όλος ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και η εγκατάσταση του καλοριφέρ.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
3
Ascensor
No
Superficie
240 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
1
Baños
1
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
Información del precio
Precio
€ 450.000
Precio del m²
1.875 €/m²
Desglose de los costes
Gastos de comunidad
€ 1/mes
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2010
  • Estado

    Para reformar
  • Calefacción

    Individual, de gasóil
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+10 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante