Piso de una habitación Εθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Σταυρωμένος 74052, Chamaleuri, Arkadi

ArkadiΕθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Σταυρωμένος 74052
€ 450/mes
2 habitaciones
45 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Anuncio actualizado el 17/06/2024
Descripción

referencia: EK-5533073

Δυάρι 45 τ.μ. για ενοικίαση σαιζόν στην περιοχή της Σκαλέτας. Πρόκειται για πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα το οποίο διαθέτει και όλες τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές. Στα σημαντικά χαρακτηριστικά του η εξαιρετική θέα στη θάλασσα και το γεγονός ότι είναι στα 30 μέτρα από την παραλία της Σκαλέτας. Για θέρμανση διαθέτει κλιματιστικό, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια ενώ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες μονώσεις στο κτίριο. Επίσης, υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας και θέση πάρκινγκ.

Απευθύνεται ιδανικά σε εποχικούς επαγγελματίες, ζευγάρια, αλλά και μικρές οικογένειες που ζουν και δραστηριοποιούνται στους γύρω οικισμούς. Το γεγονός οτι απέχει περί τα 15 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου με πρόσβαση μέσω του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), επιτρέπει στους ένοικους να εργάζονται στο Ρέθυμνο και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να επιστρέφουν σπίτι τους και να χαλαρώνουν βλέποντας τη θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
45 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Exterior
Balcón
Amueblado
Jardín comunitario
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 450/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
2007
estado
Óptimo / Reformado
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante