1/25

Casa unifamiliar 380 m², Centro de Saronida - Playa, Saronida

Saronida
€ 1.300.000
5+ habitaciones
380 m²
3+ baños
Ascensor
Balcón

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: EK-5542681

Ένα εντυπωσιακό, ανεξάρτητο οικογενειακό σπίτι στη Σαρωνίδα είναι τώρα διαθέσιμο προς πώληση. Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, με τέσσερα από αυτά βρίσκονται στον ίδιο όροφο, κάτι που το καθιστά ιδανικό οικογενειακό σπίτι. Πρόσφατα κατασκευασμένο, το σπίτι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα και τα βουνά από τα διάφορα μπαλκόνια του. Βρίσκεται σε μια ήσυχη οδό, περιτριγυρισμένο από παρόμοιες βίλες και πλούσια χλωρίδα.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σπίτι είτε από το γκαράζ στον κάτω όροφο είτε από τον υπερυψωμένο ισόγειο. Για τη μέγιστη αξιοποίηση της εκπληκτικής θέας, οι χώροι υποδοχής βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Ο τελευταίος όροφος, σχεδιασμένος σαν μεσοπάτωμα, λειτουργεί ως ιδανικός χώρος για γραφείο ή βιβλιοθήκη, ενισχύοντας το καθιστικό με το διπλό ψηλό ταβάνι.

Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει ένα πολυχρηστικό υπνοδωμάτιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παιδικό δωμάτιο, ένα βολικό μπάνιο, μια πλυντηρίου, και χώρο αποθήκευσης. Ένα ανελκυστήρας παρέχει εύκολη πρόσβαση από εκεί όλο τον δρόμο προς τον τελευταίο όροφο. Το υπερυψωμένο ισόγειο φιλοξενεί τα τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει έναν πολύ μεγάλο περπάτημα στη ντουλάπα και ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ και ντους. Τα τρία επιπλέον υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα μεγάλο μπάνιο και έχουν όλα πρόσβαση στα μπαλκόνια. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε την κουζίνα, την τραπεζαρία και το καθιστικό, με ένα μπαλκόνι που προσφέρει θέα στα βουνά και ένα άλλο που προσφέρει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Ο τρίτος όροφος, σχεδιασμένος με στυλ μεσοπατώματος, επικρατεί πάνω από το καθιστικό.

Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 700 μέτρα από τη θάλασσα, σε βολική απόσταση 18 χιλιομέτρων απ
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
4
Ascensor
Superficie
380 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3+
Amueblado
No
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
Información del precio
Precio
€ 1.300.000
Precio del m²
3.421 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Δ

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante