Piso de dos habitaciones Βάθη Ι. 3, Άλιμος 17455, Centro, Alimos

AlimosΒάθη Ι. 3, Άλιμος 17455
€ 615.000
3 habitaciones
111 m²
2 baños
Planta 1
Balcón
Anuncio actualizado el 17/04/2024
Descripción

referencia: OI-39059

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα στον πρώτο όροφο βρίσκεται στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μόλις 200 μέτρα από την παραλία. Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος μιας νέας ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να μεγιστοποιεί την πρόσβαση στο φυσικό φως, την θαλασσινή αύρα και τη θέα στη θάλασσα.
Το διαμέρισμα διαθέτει 110,8 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικού χώρου και 36,08 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαλκονιού με θέα στη θάλασσα. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, αποθηκευτικό χώρο και θέση στάθμευσης.
Η Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο με ατελείωτες παραλίες και υπέροχο κλίμα. Η ανάπτυξη βρίσκεται δίπλα στο πρώην αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το "The Ellinikon", η μεγαλύτερη αστική γενιά σε όλη την Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια.
Αυτό το διαμέρισμα είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το καλύτερο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά ή να εξερευνήσετε τα κοντινά καταστήματα και εστιατόρια. Μπορείτε επίσης να φτάσετε εύκολα στο κέντρο της πόλης με αυτοκίνητο ή με δημόσια μέσα μεταφοράς.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
111 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
1° planta
otras características
Balcón
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 615.000
Eficiencia energética
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante