Piso de tres habitaciones Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 360.000
3 habitaciones
110 m²
2 baños
Planta 5
Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 07/03/2024
Descripción

referencia: 16201

Κωδικός ακινήτου: 16201 - Θεσσαλονίκη Δήμος Χαριλάου ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., τζάκι, συναγερμό, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 18 τ.μ. - Τιμή: 360.000 € ----Μοναδικό νεόδμητο διαμέρισμα 3 δωματίων 5ου ορόφου, 89 τ.μ. καθαρών, ΠΩΛΕΙΤΑΙ, με άριστη διαρρύθμιση, χωρίς χαμένους χώρους, υψηλής αισθητικής και άρτιας κατασκευής, σε εξαιρετικό σημείο, με άμεση πρόσβαση σε αγορά, συγκοινωνίες, οδικούς άξονες, γενικώς σε όλες τις βασικές υποδομές, σε περιοχή που καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινότητας. ---Με δεδομένο την προνομιακή θέση του οικοπέδου κατασκευάζονται κατοικίες, που απευθύνονται σε αγοραστές για κατοικίες υψηλού επιπέδου. Γίνεται μία κατασκευή με τις υψηλότερες προδιαγραφές, σε ότι αφορά το σχεδιασμό, τις εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Στόχος είναι η κατασκευή σύγχρονων οικογενειακών κατοικιών με μοντέρνα αρχιτεκτονική επίλυση, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη αξιοποίηση και λειτουργικότητα του χώρου.
---- Ο διαμήκης προσανατολισμός στη μεσημβρινή όψη εξασφαλίζει πολύ καλό ηλιασμό όλο το χρόνο. Όλα τα διαμερίσματα έχουν στην όψη μεγάλο εξώστη βάθους περίπου 3 μέτρων και εμβαδού 18τ.μ. που συνιστά ένα δεύτερο υπαίθριο καθιστικό για τις ζεστές μέρες. --- Τα τρία δωμάτια διατάσσονται στην όψη προς τον πίσω ακάλυπτο. Έτσι εξασφαλίζεται ιδιωτικότητα και ησυχία στους χώρους διανυκτέρευσης. Καθώς η απόσταση από το πίσω όριο είναι μεγαλύτερη από 10 μέτρα έχουν πολύ καλό αερισμό και φωτισμό.
----Ατομική θέρμανση με αντλία θερμότητας, υπαίθρια θέση πάρκινγκ, αποθήκη στο υπόγειο, τζάκι, ντουλάπες. Ολοκλήρωση αρχές του 2024.



Συνεργάτης: Νικόλαος Λιόκος
Για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνείστε στο Κ: 6987269710



E: info@tzikas-realestate.gr

www.tzikas-realestate.gr

To ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφτείτε το ακίνητο μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.tzikas-realestate.gr

Το μεσιτικό γραφείο " Tzikas " δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων με αγοραπωλησίες, μισθώσεις και αντιπαροχές από το 2002 ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
Με εφόδια την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του Real Estate και την άριστη συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, το γραφείο προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες του.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΠΘ - Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
110 m²
habitaciones
3 dormitorios, 2 baños
planta
5° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 360.000
Eficiencia energética
año de construcción
2023
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante