Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/3
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Oficina - Despacho en Alquiler

MarousiΜαρούσι
€ 22.780/mes
670 m²
3+ baños

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 554035

Το γραφείο υφίσταται λεπτομερή ανακαίνιση με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή απόδοση. Αναμένεται να είναι έτοιμο για παράδοση κατά το τρίτο τρίμηνο (Q3) του 2024.

- Τοποθεσία : Το γραφείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, επικεντρωμένο στη λεωφόρο Κηφισίας και επίσης κοντά στην Αττική Οδό, την οδό Πεντέλης και το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης θέσεων στάθμευσης με κόστος 180€ ανά θέση.

- Επιφάνεια : Το γραφείο έχει συνολική επιφάνεια 670 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στον 4ο όροφο.

- Βιώσιμη Ανάπτυξη : Το γραφείο έχει υποστεί ριζική ανακαίνιση που είναι πλήρως συμβατή με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Αυτό περιλαμβάνει υψηλά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης και πιστοποίηση ως net Zero Carbon από τον International Living Future Institute (ILFI).

- Ακουστική : Οι χώροι διαθέτουν πιστοποιημένη ακουστική σύμφωνα με τον Κτιριοδομικό Κανονισμό και το LEED GOLD, βελτιώνοντας την άνεση των εργαζομένων.

- Διάτρητη Ακουστική Ψευδοροφή : Τα γραφεία διαθέτουν διάτρητη ακουστική ψευδοροφή που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του ήχου.

- Κλιματισμός - Θέρμανση - Αερισμός : Υπάρχει σύστημα VRV Heat Recovery για κλιματισμό και θέρμανση. Ο αερισμός παρέχεται μέσω κεντρικών κλιματιστικών μονάδων.

- Φωτισμός : Ο φωτισμός ακολουθεί τα πρότυπα LEED και είναι στα 500 LUX τουλάχιστον, με ελέγχους μέσω KNX για εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι χώροι γραφείων θα είναι συνδεδεμένοι με τον υποσταθμό Μέσης Τάσης του κτιρίου και θα υπάρχει εγκατάσταση Ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους για την κάλυψη της ισχύος του κτιρίου.

Υπάρχουν συστήματα πυρανίχνευσης, δομημένη καλωδίωση, ηλεκτροακουστικά συστήματα και υποδομές για συστήματα ασφαλείας (συναγερμός, έλεγχος πρόσβασης και κλειστο κύκλωμα τηλεόρασης - CCTV), καθώς και κεντρικό σύστημα ελέγχου BMS. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το γραφείο κατάλληλο για επιχειρήσεις που αναζητούν χώρους υψηλής ποιότητας με έμφαση στη βιώσιμη και ενεργειακά αποδοτική λειτουργία.

Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Características
Contrato
Alquiler
Tipología
Oficina - Despacho | Inmueble de lujo
Superficie
670 m²
Habitaciones
3+ baños
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
Otras características
  • Cable óptico
  • Exterior
  • Falso techo
Información del precio
Precio
€ 22.780/mes
Precio del m²
34 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1985
  • Calefacción

    Individual
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante