Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/9
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Casa unifamiliar Ακτή Ύδρα, Thermisia, Ermioni

ErmioniΑκτή Ύδρα
€ 700.000
5 habitaciones
135 m²
3 baños
No Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 1-28

Κωδικός ακινήτου: 1-28 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. σε οικόπεδο 280 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1992 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 185000 μέτρα - Τιμή: 700.000 € Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη μεζονέτα , μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα , εμβαδού 135τμ με 4 υπνοδωμάτιο, μεγάλο σαλόνι με τζάκι και open plan κουζίνα , 2 μπάνια, αποθήκη, σύστημα κλιματισμού, με ιδιόκτητο κήπο, προβλήτα 10μ πάνω στο κανάλι και 2 καταπληκτικές βεράντες με απεριόριστη θέα στο κανάλι και στην θάλασσα !! New Smart Home !
Αποκτήστε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν, ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί! Ιδανικό μέρος για οικογένειες , σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας μόλις 2,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας οδικώς, στο πιο κοσμοπολίτικα σημεία της Ελλάδας. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Πόρτο Ύδρα είναι τα πλεύσιμα κανάλια μήκους 4 χιλιομέτρων που προσφέρουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιών στην πρώτη γραμμή να δέσουν τα σκάφη τους στις κατοικίες τους. Άλλοι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μαρίνα του Porto Hydra Hotel, σύμφωνα με την πολιτική του ξενοδοχείου.
Η ιδιωτική αμμώδης παραλία του Resort έχει μήκος πάνω από 800 μέτρα και είναι πραγματικά εξαιρετική, όπως και πολλές οι περισσότερες παραλίες στην περιοχή της Ερμιονίδας, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες και στους επισκέπτες του σπιτιού μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Με προβλήτες στις περισσότερες βίλες, ιδιωτικό πάρκινγκ και ιδιωτική φύλαξη 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο, οι οικιστές και οι παραθεριστές απολαμβάνουν τα προνόμια υψηλών υπηρεσιών. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και φυλάσσεται όλο το 24ώρο. Συνολικός Αριθμός Βιλών: 320 και σε αυτόν διαμένουν κυρίως Έλληνες και ξένοι με υψηλα εισοδηματικά κριτήρια. Όλες οι βίλες είναι φτιαγμένες με αυστηρά αρχιτεκτονικά πρότυπα σεβόμενες το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το Χωριό είναι φιλικό προς τα παιδιά και ιδανικό για χαλαρωτικές βόλτες καθώς είναι πλήρως πεζοδρομημένο. Με ιδιωτική φύλαξη 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο .
Μπορεί κανείς να επισκεφτεί την Ύδρα , τις Σπέτσες , τον Πόρο , την Δοκό και να απολαύσει το μπάνιο του σε όλη την περιοχή αν νοικιάσει ή έχει σκάφος. Τέλος διαθέτει εγκαταστάσεις αθλητικές. Ιδανικό μέρος για οικογένειες , ένας επίγειος παράδεισος . Για πληροφορίες καλέστε μας.

Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
135 m²
Habitaciones
5
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/madera
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 700.000
Precio del m²
5.185 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+6 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante