Piso de una habitación Μπότσαρη Μάρκου, 72, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΜπότσαρη Μάρκου, 72
€ 600/mes
2 habitaciones
54 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Amueblado
Anuncio actualizado el 22/04/2024
Descripción

referencia: EK-5633813

΄Ησυχο, φιλόξενο και κομψό διαμέρισμα που, αν και βρίσκεται στο κέντρο, προφυλάσεται από την φασαρία, σε ασφαλή γειτονιά γεμάτη ζωή, με κάθε λογής μαγαζιά, εστίασης και μη, στα πόδια σας. Έντεκα λεπτά από την παραλία με τα πόδια και 3 λεπτά από την κοντινότερη στάση λεωφορείων, το καθιστούν ιδανικό για ενοικιαστές κάθε ηλικίας. Πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες συσκευές, παροχές και ανέσεις για να κάνουν την διαβίωσή σας εύκολη, άνετη και σύγχρονη!

Πιο αναλυτικά, στη γειτονιά υπάρχει σούπερ-μάρκετ Μασούτης, φαρμακεία, μανάβικο, καφετέριες, εστιατόρια, βενζινάδικο, φούρνος, πιτσαρίες, γυράδικα, ανθοπωλείο, πάρκο, εκκλησίες, καταστήματα ρούχων και υποδημάτων, βιβλιοπωλείο, γυμναστήριο, κρεοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, ιδιωτικό πάρκινγκ, στάσεις λεωφορείων και πολλά άλλα. Είναι μια γειτονιά γεμάτη ζωή πρωί-βράδυ, ασφαλής ακόμα και τις βραδινές ώρες με πολλές επιλογές διασκέδασης και φαγητού.

Σημείωση:
Το ακίνητο αυτό διατίθεται προς ενοικίαση μόνο σε υποψήφιους ενοικιαστές που δύνανται να προπληρώσουν τα 3 πρώτα ενοίκια.

* Παρακαλούνται θερμά οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά να τηρούν τις προτιμητέες ώρες επικοινωνίας (απογευματινές), όπως έχουν δηλωθεί στην παρούσα αγγελία, καθώς τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, δεν δύναται η επικοινωνία.
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
54 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Amueblado
Costes
precio
€ 600/mes
gastos de comunidad
€ 20/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular