Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/19
Θέα από μπαλκόνι

Casa unifamiliar Υψηλάντου 2-6, 190 09, Ραφήνα, Centro, Rafina

RafinaΥψηλάντου 2-6, 190 09, Ραφήνα
€ 1.600/mes
4 habitaciones
240 m²
3 baños
No Ascensor
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 27/08/2024
Descripción

referencia: 2-1181

Κωδικός ακινήτου: 2-1181 - Ραφήνα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. σε οικόπεδο 1100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 20000 μέτρα - Τιμή: 1.600 €
Ραφήνα στα Περιβολάκια, ενοικιάζεται υπέροχη Μονοκατοικία 240 τ.μ. με κήπο 1.100 τ.μ. κατασκευής 2001 , σε τρία επίπεδα.
Στο πρώτο επίπεδο υπερυψωμένου ισογείου 132 τ.μ., αποτελείται από άνετο χώρο σαλονιού με τζάκι και Μπαρ με μεγάλα ανοίγματα και παράθυρα, μεγάλη βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στον κήπο και στο πράσινο, με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με Τζακούζι. Ακόμη ξεχωριστή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε βεράντα και είναι πολύ φωτεινά με άνετες ντουλάπες.
Το ημιυπογειο διαμερισμα περιλαμβανει ξεχωριστή Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, με χώρο καθιστικού με δεύτερο τζάκι και 1 μπάνιο με ντουζιέρα, και τα δύο επίπεδα ενώνονται με εσωτερική ξύλινη σκάλα, ο εξωτερικός χώρος είναι πολύ προσεγμένος με γκαζόν και δέντρα, καθώς και ένα μονοπάτι που βγάζει με το αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του ακινήτου. Το ακίνητο είναι κατασκευής 2001 με άριστα υλικά και προσεγμένη διαρρύθμιση. Ενοικιάζεται επιπλωμένο ή μη επιπλωμένο κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτει 3 υ/δ, 3 μπάνια, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, συναγερμό, 2 τζάκια, κλιματισμό, κουφώματα ξύλινα, parking για πολλά αυτοκίνητα κλειστό και ανοιχτό, απεριόριστη θέα. Είναι συνολικής επιφάνειας 240 τετραγωνικά μαζί με την Σοφίτα. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχο αλλά ταυτόχρονα πέντε λεπτά από το λιμάνι της Ραφήνας, με εύκολη πρόσβαση στη Μαραθώνος και Πλησίον Αττικής Οδού, καταστημάτων, σουπερμάρκετ, τραπεζών, εμπορικό κέντρο McArthurGlen, Αεροδρομίου, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, θάλασσα. Αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για οικογένειες, στελέχη εταιρειών που επιθυμούν να ζουν στην εξοχή αλλά ταυτόχρονα να έχουν και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. 
Για περισσότερα ακίνητα και ευκαιρίες, μπορείτε να επισκεφθείτε ;την ιστοσελίδα μας
https://www.expressestate.gr

Για περισσότερα ακίνητα και ευκαιρίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.expressestate.gr. Για την υπόδειξη του ακινήτου, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012. Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Alquiler
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
240 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
3
Amueblado
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Buhardilla
  • Chimenea
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.600/mes
Precio del m²
7 €/m²
Desglose de los costes
Fianza
No indicada
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    2005
  • Calefacción

    Central, de gasóil
  • Certificación energética

    Exento
Descubre otros ángulos del inmueble
+16 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ