1/17

Casa unifamiliar Έκθεση Ζωής, Ano Ekali, Ekali

EkaliΈκθεση Ζωής
€ 1.100.000
5+ habitaciones
220 m²
3 baños
No Ascensor

Nota

Anuncio actualizado el 11/07/2024
Descripción

referencia: 1-145

Κωδικός ακινήτου: 1-145 - Εκάλη Άνω Εκάλη ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1975 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε δάσος, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 25000 μέτρα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα απόσταση από χωριό 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 45000 μέτρα απόσταση από μετρό 8000 μέτρα - Τιμή: 1.100.000 € Μονοκατοικία αρχοντική 200 τμ σε δύο επίπεδα, στην Εκάλη σε εύκολα προσβάσιμο σημείο , προνομιακό. Σε διαμπερές οικόπεδο μέσα στα πεύκα , εμβαδού 860 τμ , πανέμορφο με ωραία αύρα και θέα σε πράσινο από παντού. Χωρίς όψληση και θόρυβο παρόλο που είναι σε κεντρικό σημείο !
Διατίθεται προς πώληση και χρήζει ανακαίνισης. Μπορεί κανείς να αποκτήσει στο όμορφο αυτό και προνομιακό προάστιο, μέσα στο πράσινο , την μονοκατοικία που ονειρευόταν πάντα. Η κάτοψη είναι πολύ καλή για να γίνουν εύκολα οι όποιοες αλλαγές επιθυμεί κανείς ! Καθαρό εμβαδόν 110τμ ανά επίπεδο με επιλέον χώρους βοηθητικούς, με δωμάτια άνετα επάνω και κάτω, με την δυνατότητα να λειτουργεί η κατοικία και ανεξάρτητα ανά επίπεδο.
Μία πρόταση για επένδυση , αξίζει να την επισκευτεί κανείς και να κάνει την προσωπική του εκτίμηση , να ονειρευτεί και να αποφασίσει για το μέλλον του !
Είμαστε στην διάθεσή σας να σας δώσουμε όσες επιπλέον πληροφορίες χρείαζεστε.
Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει επιπλέον υπηρεσίες συμβουλευτικές και να σας συστήσει αξιόλογους εξειδικευμένους επαγγελματίες δικηγόρους, συμβολαιογράφους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστικές κ.α.
Καλέστε μας για μία πρώτη γνωριμία και για να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη σε αυτό το πολύ αξιόλογο ακίνητο !
Características
Tipología
Casa unifamiliar | Inmueble de lujo
Contrato
Venta
Planta
Planta baja
Plantas del edificio
2
Ascensor
No
Superficie
220 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
4
Baños
3
Amueblado
No
Balcón
No
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Individual, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/metal
  • Chimenea
  • Exterior
  • Puerta blindada
  • Sistema de alarma
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 1.100.000
Precio del m²
5.000 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+14 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante