Piso de una habitación a reformar, primera planta, Centro, Sikies

Sikies
€ 58.000
2 habitaciones
48 m²
1 baño
Planta 1
No Ascensor
Balcón
Anuncio actualizado el 04/03/2024
Descripción

referencia: W-02TZIA

Επενδυτικό διαμέρισμα στον πρώτο όροφο στην περιοχή Συκιές Θεσσαλονίκης. Το διαμέρισμα είναι 48 τ.μ. αποτελείται από τρία δωμάτια (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο) κι ένα μπάνιο. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και απέχει μόλις 250 μέτρα από στάση λεωφορείου και 1,5 χιλιόμετρο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει κλιματισμό. Κατάλληλο για φοιτητές.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Νεάπολη/Συκιές

Τοποθεσία: Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών αποτελεί τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με άλλους έξι Δήμους αποτελεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης και εκτείνεται στο βορειοανατολικό άκρο του. Έχει ως έδρα τις Συκιές.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Όπως σε κάθε περιοχή έτσι και οι Συκιές έχει τους δικούς της θησαυρούς. Το γνωστό Επταπύργιο (Γεντί Κουλέ), το Άλσος Συκεών, το Μουσείο Σχολικής Ιστορίας και φυσικά το Σέιχ Σου ένας αγαπημένος τόπος για τους φυσιολάτρες.

Προσβασιμότητα: Η προσβασιμότητα γίνεται με τη λεωφορειογραμμή του ΟΑΣΘ 18, 23, 26 και 28. Επίσης είναι προσβάσιμη και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Características
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
48 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 58.000
Eficiencia energética
año de construcción
1965
estado
Para reformar
calefacción
Individual
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante