1/25

Casa unifamiliar Επ. Οδός Κιονίου-Πέρα Πηγαδίου 28300, Stavros, Ithaki

IthakiΕπ. Οδός Κιονίου-Πέρα Πηγαδίου 28300
€ 465.000
5+ habitaciones
302 m²
3 baños
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 20/08/2024
Descripción

referencia: EK-5763025

Προς πώληση: Ένα εξαιρετικό σπίτι στον Σταυρό, το κεφαλοχώρι της Βόρειας Ιθάκης, με συνολικό εμβαδόν 302 τετραγωνικών μέτρων, εντός ενός εντυπωσιακού οικοπέδου 2771 τετραγωνικών μέτρων. Το μεγάλο μέγεθος του οικοπέδου προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, όπως η κατασκευή περισσοτέρων οικημάτων και μεγάλης πισίνας, ενώ ταυτόχρονα είναι σπάνιο να βρεθεί στην αγορά ένα τόσο ευρύχωρο ακίνητο με τόσες πολλές ανέσεις και σε τόσο καλή κατάσταση.

Το ακίνητο διαθέτει πολλούς βοηθητικούς χώρους, αποθήκες, παράσπιτο, δεύτερη εξωτερική κουζίνα, δύο δεξαμενές νερού, καταπράσινους κήπους και γκαράζ αυτοκινήτων. Η ησυχία και η ομορφιά του περιβάλλοντος είναι ασύγκριτη, με τον κήπο να είναι γεμάτος ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα, λουλούδια και διάφορα διακοσμητικά φυτά.
Το σπίτι, κατασκευασμένο το 1986 και διατηρημένο σε άριστη κατάσταση, περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, 1 μπάνιο και 1 WC εσωτερικά, καθώς και μια επιπλέον εξωτερική τουαλέτα και τρεις αποθήκες.

Περιγραφή του Χωριού Σταυρός:
Ο Σταυρός, απέχοντας 17 χλμ. από το Βαθύ, είναι το μεγαλύτερο χωριό της Βόρειας Ιθάκης με πλούσια ιστορία που ξεκινά από τον 16ο αιώνα. Αναπτύχθηκε σε εμπορικό και οικονομικό κέντρο, χάρη στην ιδιαίτερη θέση του και την εύφορη γη. Σήμερα, ο Σταυρός είναι ένας πόλος έλξης για τους επισκέπτες, προσφέροντας παραδοσιακά σπίτια, εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στην κεντρική πλατεία του χωριού βρίσκεται το πάρκο με τη μοναδική προτομή του Οδυσσέα στο νησί. Επιπλέον, ο Σταυρός φιλοξενεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ιθάκης με εκθέματα από τη μυκηναϊκή και κορινθιακή περίοδο, καθώς και αρχαία κτίσματα στο λόφο Πηλικάτα.

Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε ένα ιστορικό και γραφικό περιβάλλον, συνδυάζοντας την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης με την άνεση και την πολυτέλεια ενός σπιτιού που δεν συναντάται εύκολα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.
Σταύρος Δελλαπορτας - 6977683147 - delas@otenet.gr
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Superficie
302 m²
Habitaciones
5+
Dormitorios
5
Baños
3
Amueblado
Balcón
Calefacción
Central, de gasóil
Otras características
  • Carpintería exterior de vidrio/madera
  • Chimenea
  • Exterior
Información del precio
Precio
€ 465.000
Precio del m²
1.540 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Η

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante