1/25

Casa unifamiliar Ύδρα, Centro, Hidra

HidraΎδρα
€ 500.000
3 habitaciones
78 m²
1 baño
No Ascensor
Balcón
Amueblado
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 09/09/2024
Descripción

referencia: 1-158

Κωδικός ακινήτου: 1-158 - Ύδρα Κέντρο Γήπεδο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 78 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1980 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, ντουλάπες, αποθήκη 5 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, laundry room, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 750 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 500.000 €
Πωλείται στην πανέμορφη Ύδρα μία παραδοσιακή πέτρινη μονοκατοικία, εμβαδού  78 τμ σε μεγάλο οικόπεδο με θέα προς το λιμάνι και τη θάλασσα . Πωλείται σε εξαιρετική τιμή για τα δεδομένα της Ύδρας , ευκαιρία ΤΕΡΆΣΤΙΑ διότι είναι και άμεσα κατοικίσημη !!! Αξίζει της προσοχής σας, εξαιρετικοί χώροι, ανοιχτωσιά , φωτεινό σπίτι, με θέα σε ανοιχτό ορίζοντα ! Κοντά στο λιμάνι , εύκολα προσβάσιμο σε λιγότερο από 10 και με πολύ λίγα σκαλιά .
Στο ιστορικό αυτό νησί της Ύδρας , με την ιδιαίτερη και μοναδική ατμπόσφαιρα , χωρίς αυτοκίνητα και θορύβους της πόλης, μακρυά από άγχη και πίεση της καθημερινότητας, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την αύρα του νησιού.
Σε μία ήσυχη και όμορφη γειτονιά ! Αποκτήστε το σπίτι των ονείρων σας , ζήστε στην εποχή των προγόνων σας. Παραμένει ίδια όπως το 1800. 
Για περισσότερες πληροφορίες ακαλέστε μας .
Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, έμα μπάνιο , κουζίνα και σαλόνι με τζάκι . Ο περιβάλλοντας χώρος είναι υπέροχος με δέντρα ελιές, λεμονιές, πορτοκαλιές και άλλα φυτά , μποκαμβίλιες , που δίνουν χρώμα και αρώματα .
Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε . 
Επισκεφτείτε την κεντική μας σελίδα να βρείτε εκεί κι άλλες πληροφορίες για τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε ! 
www.paparounisgroup.gr 
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta | Inmueble con ingresos
Planta
Planta baja
Ascensor
No
Superficie
78 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Central, alimentación eléctrica
Otras características
  • Carpintería exterior de vidrio/madera
  • Chimenea
  • Exterior
  • Instalación tv con antena parabólica
Información del precio
Precio
€ 500.000
Precio del m²
6.410 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

Γ

Descubre otros ángulos del inmueble
+22 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante