1/7

Piso de tres habitaciones primera planta, Kamara - Rotonta, Tesalónica - Centro

Tesalónica - Centro
€ 270.000
4 habitaciones
109 m²
1 baño
Planta 1
Ascensor
Balcón
Amueblado

Nota

Anuncio actualizado el 04/03/2024
Descripción

referencia: W-02U2FI

Αυτό το άνετο διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της. Είναι διαμπερές, διαθέτει τρία δωμάτια, βρίσκεται σε πρώτο ψηλό όροφο και έχει συνολικό εμβαδόν 109 τετραγωνικά μέτρα.Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο χώρο σαλονιού, κουζίνας και τραπεζαρίας, τρία υπνοδωμάτια που προσφέρουν άνετους χώρους για ύπνο, μία αποθήκη καθώς και ένα μπάνιο. Η τοποθεσία του είναι πολύ βολική, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και σε άλλες ανέσεις. Επίσης, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς, που διευκολύνουν τη μετακίνηση στην πόλη.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Λευκός Πύργος

Τοποθεσία: Ο Λευκός Πύργος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του ιστορικού της κέντρου λίγο πριν το τέλος του παραλιακού πεζόδρομου της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πληθώρα πλεονεκτημάτων αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Παραλία της Θεσσαλονίκης που είναι το παραθαλάσσιο της κόσμημα. Περιμετρικά από την περιοχή εκτείνεται το κέντρο της πόλης και εκεί υπάρχει μία ευρεία γκάμα εστιατορίων καφετεριών, bar που προσδίδουν ζωντάνια στην πόλη και προσελκύουν πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.

Σε μικρή απόσταση από τον Λευκό Πύργο βρίσκονται τα δύο σημαντικότερα μουσεία της Θεσσαλονίκης το Αρχαιολογικό και το μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Ενώ σε απόσταση μόλις 400 μέτρων βρίσκεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επίσης, μόλις λίγα μέτρα μακριά βρίσκονται, οι Ομπρέλες ένα εμβληματικό εικαστικό έργο του Γιώργου Ζογγολόπουλου, ένα σημαντικότερα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης που πάντα έχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Características
Tipología
Piso
Contrato
Venta
Planta
1
Ascensor
Superficie
109 m²
Habitaciones
4
Dormitorios
3
Baños
1
Amueblado
Balcón
Calefacción
Individual
Otras características
  • Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
  • Puerta blindada
Información del precio
Precio
€ 270.000
Precio del m²
2.477 €/m²
Eficiencia energética
  • Año de construcción

    1960
  • Calefacción

    Individual
  • Certificación energética

    Pediente de certificación
Descubre otros ángulos del inmueble
+4 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante