Piso de tres habitaciones muy buen estado, segunda planta, Agios Nikolaos, Charilaou

Charilaou
€ 700/mes
4 habitaciones
125 m²
1 baño
Planta 2
Ascensor
Anuncio actualizado el 28/04/2024
Descripción

referencia: 2-690

Κωδικός ακινήτου: 2-690 - Θεσσαλονίκη Δήμος Χαριλάου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 125 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια - Τιμή: 700 € Ενοικιάζεται εντυπωσιακό διαμέρισμα στην καρδιά της Χαριλάου, συνολικής έκτασης 125 τετραγωνικών μέτρων, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την πολυτέλεια και την άνεση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο με ασανσέρ, διαθέτοντας 3 υπνοδωμάτια, 1 λειτουργικό μπάνιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι και μια κουζίνα.

Η τοποθεσία του είναι απολύτως κεντρική, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της περιοχής, ενώ παράλληλα απολαμβάνει την ηρεμία μιας πολύ ήσυχης γειτονιάς. Η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν την άνεση της πόλης χωρίς τη φασαρία της.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου που εξασφαλίζουν άριστη θερμομόνωση, ενώ ο ευνοϊκός προσανατολισμός προς τον νότο εξασφαλίζει φωτεινότητα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κατάλληλο για οικογένειες που αναζητούν έναν χώρο που συνδυάζει την ποιότητα διαβίωσης με την πρακτικότητα της τοποθεσίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984754476
Características
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
125 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Puerta blindada
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 700/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1980
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante